Ο Τιμ Άλεν αποκάλυψε τις ιδέες του για το «Toy Story 5»

2 weeks ago 3

Τις σκέψεις του για το σίκουελ του «Toy Story» της Disney μοιράστηκε ο διάσημος ηθοποιός Τιμ Άλεν σε συνέντευξή του στην εκπομπή του «The Movie Dweeb».

Σημειώνεται ότι στις αρχές του χρόνου η Disney ανακοίνωσε προς έκπληξη πολλών ότι βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη τα νέα σίκουελ των ταινιών «Τoy Story», «Frozen» και «Zootopia», και ο ηθοποιός χαρίζει εδώ και δεκαετίες τη φωνή του στον Buzz Lightyear.

Ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του παρόλο που δεν γνωρίζει ακόμη το σενάριο. Ωστόσο μίλησε για μία «συγκινητική» ιδέα που είχε καθώς συνομιλούσε με έναν μπαρίστα την προηγούμενη μέρα της συνέντευξης.

«Δεν ξέρω αν η ιστορία πάει προς τα εκεί, αλλά τι θα γινόταν αν όλη η ιστορία εξελισσόταν μέσα από τον Andy ως ενήλικα;. Έχει κάνει παιδιά… και τυχαίνει να είναι στο διαδίκτυο και το παιδί του λέει: “Έχεις δει ποτέ αυτό το παιχνίδι;”. Και ο Andy βλέπει ότι από τον Buzz λείπει ένα χέρι… και είναι σε ένα κατάστημα που πουλάει αυτά τα παλιά παιχνίδια. Και ο Andy πηγαίνει και μαζεύει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βγει έξω και να βρει το καθένα από αυτά, να τα συναρμολογήσει, να τα φέρει πίσω στο σπίτι του και να ξεκινήσει το όλο πράγμα από την αρχή με γιο του. Και είπα: “Τι υπέροχη ιδέα είναι αυτή που τα επιστρέφει. Όλα είναι μέσα από τα μάτια του Andy, επειδή φτιάξαμε τη δική του ζωή και τώρα επιστρέφει αυτή τη χάρη”», ανέφερε ο Τιμ Άλεν.

Έχουν περάσει 28 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του θρυλικού franchise της Pixar. Πρόκειται για την 3η πιο κερδοφόρα σειρά κινουμένων σχεδίων με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 3,2 δισ. δολάρια παγκοσμίως, ενώ η τρίτη και η τέταρτη ταινία έχουν κερδίσει Όσκαρ Καλύτερης ταινίας Κινουμένων σχεδίων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-