Ο Υποστράτηγος Γιώργος Τζήμας νέος Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης – Η δήλωσή του

3 months ago 15

Φωτογραφία: Facebook

19/01/2024 14:40

|

THESTIVAL TEAM

Ο Γεώργιος Τζήμας προάχθηκε στον βαθμό του Υποστράτηγου, μετά τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο Γεώργιος Τζήμας βρισκόταν μέχρι πρότινος στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζήμας έκανε δήλωση με αφορμή την προαγωγή του και την τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και λόγω της πρόσφατα διαταχθείσας υπηρεσιακής μου μετακίνησης, αναχωρώ σήμερα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναλάβω καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

-Αποχωρώντας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά προς την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως για την κατανόηση και τη συνδρομή που μας παρείχαν στο έργο μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

-Ευχαριστώ την Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης, ως Διοικητή Αστυνομικών Υπηρεσιών και Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, καθώς και ως Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

-Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά στο αστυνομικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη του εγκλήματος.

-Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό όλων των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.

-Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.

-Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

-Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-