Οχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές, λέει ο Κασσελάκης στο Tik Tok

3 months ago 17

Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο στο TikTok, απαντώντας «στα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok» σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τις παραλίες της χώρας.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα».

Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται πλάνα από το πρόσφατο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπληρώνει καταληκτικά πως «δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο «νόμο καταστροφής των ακτών» γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή!».

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-