Οι υποκλοπές στο «μενού» της συνάντησης Κασσελάκη – Ανδρουλάκη

1 month ago 4

Η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ εντάσσεται στην θεσμική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συναντήσεις με άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Προηγήθηκε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ εκκρεμεί η συνάντηση με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το Πολυτεχνείο λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε ο ασαφής γραμματέας του ΚΚΕ.

Όπως πληροφορείται, εξάλλου, το CNN Greece, ο κ. Κασσελάκης μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες όπου θα έχει συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους τόσο την Τρίτη (7/11) όσο και την Τετάρτη (8/11).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντήσει και τους ευρωβουλευτές του κόμματος, οι οποίοι, με εξαίρεση την Έλενα Κουντουρά, είναι τουλάχιστον διστακτικοί απέναντί του.

Όπως και αν έχει, στην Κουμουνδούρου εκτιμούν πως και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τις παρακολουθήσεις επιβεβαιώνουν περίτρανα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που τέθηκαν υπόψη της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και του προέδρου στο περιορισμοί της προ ημερών διενεργηθείσας συνάντησης.

Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουν πως ο πρωθυπουργός επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης αρνούμενος να δώσει την προβλεπόμενη εκ του νόμου έγκριση για να μιλήσουν τα στελέχη της ΕΥΠ, αλλά και στοχοποιώντας επανειλημμένα θεσμικούς αξιωματούχους και υπονομεύοντας το έργο των Ανεξάρτητων Αρχών.

«Ό,τι και να κάνουν, η πραγματικότητα για τις υποκλοπές θα λάμψει. Τα στόματα θα ανοίξουν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Είναι αδήριτη χητεία να αποκαλυφθεί κάθε δίπλα αυτής της σκοτεινής υπόθεσης που τορπιλίζει τα θεμέλια του κράτους δικαίου και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα εξαντλήσει κάθε θεσμική και πολιτική πρωτοβουλία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, συνεχίζοντας τις θεσμικές συναντήσεις με εκπροσώπους των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών, των ανεξάρτητων αρχών αλλά και των αρμόδιων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προσθέτουν στην Κουμουνδούρου.

Στο μεταξύ, επισημαίνουν πως η καθημερινότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο των επισκέψεων και επαφών του κ. Κασσελάκη.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-