Επιστροφή της Χ Sporteam με τους Μάριο Ξανθάκο και Δημήτρη Σαΐνη στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

4 weeks ago 3

Με το Νο2 στις πόρτες της Skoda Fabia Rally2 θα αγωνιστούν οι Μάριος Ξανθάκος και Δημήτρης Σαΐνης στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη στις 30-31 Μαρτίου, τον πρώτο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος με 59 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για τον αγώνα, και το πλήρωμα της X Sporteam θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Ο πολυπρωταθλητής Αναβάσεων Μάριος Ξανθάκος μετά την εμπειρία του στο Ράλλυ Ακρόπολις επιμένει στο Χώμα για να συγκεντρώσει και σε αυτό το τερέν σημαντικά χιλιόμετρα.

Με την πολύτιμη βοήθεια του πολύπειρου συνοδηγού Δημήτρη Σαΐνη θα αναμετρηθούν στα απαιτητικά 12 χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής Καρυές του Ράλλυ Σπριντ της Λακωνίας. Η έμπειρη ομάδα EMC του Κώστα Σπύρου αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της Skoda Fabia Rally2.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, ενώ την Κυριακή 31 Μαρτίου ξεκινά στις 10.00 το αγωνιστικό κομμάτι.

«Είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω στον αγώνα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Σπάρτης, και που επιστρέφει δυναμικά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χαιρόμαστε πολύ που θα αναμετρηθούμε με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Χρήστο Κουζιώνη. Στόχος μας είναι βελτιωθούμε, συγκεντρώνοντας αγωνιστικά χιλιόμετρα στο χώμα, να απολαύσουμε τον αγώνα και να προσφέρουμε θέαμα σε όσους μας τιμήσουν στην ε.δ. με την παρουσία τους. Καλή επιτυχία στους συναθλητές μας και στους οργανωτές του αγώνα», δήλωσε ο Μάριος Ξανθάκος.

«Θα αγωνιστούμε πρώτη φορά με τον Μάριο και το βασικό μας μέλημα είναι να δέσουμε σαν πλήρωμα, να δούμε τα πατήματά μας και να συγκεντρώσουμε εμπειρία χρήσιμη για το μέλλον. Καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα», σχολίασε ο Δημήτρης Σαΐνης.

Πολύτιμη συνδρομή για το πλήρωμα προσφέρουν οι: Lithium Force, Xanthakos Group, Drive Your Mind, Karagrigoris auto-moto και Rent Me Αthens, Proflex και Moto Route Services.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-