Οργή στη Μόσχα για τη βοήθεια στο Κίεβο: Οι ρωσικές δυνάμεις θα «κάψουν» όλες τις προμήθειες των ΗΠΑ στην Ουκρανία

1 week ago 11

Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο για την εθνική ασφάλεια που περιλαμβάνει βοήθεια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν

Οργή επικρατεί στη Μόσχα για την αμερικανική βοήθεια – «ανάσα» στο Κίεβο. Ο Ρώσος πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ απείλησε την Τετάρτη ότι όλος ο εξοπλισμός και τα όπλα που παρέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία «θα καούν» από τον ρωσικό στρατό.

«Οι στρατιωτικές προμήθειες των Ηνωμένων Πολιτειών και των δορυφόρων τους καίγονται, καίγονται και θα συνεχίσουν να καίγονται από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο ρωσικός λαός είναι πλήρως ενωμένος γύρω από τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν και τον στρατό και το ναυτικό μας. Η αιτία είναι δίκαιη… Όλοι οι στόχοι και οι στόχοι της ‘’ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης’’ θα επιτευχθούν», υποστήριξε ο διπλωμάτης στους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο για την εθνική ασφάλεια που περιλαμβάνει βοήθεια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν, ενώ τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Ουάσιγκτον έστειλε κρυφά πυραύλους ATACMS στο Κίεβο.

Η αμερικανική βοήθεια θα κρατήσει την Ουκρανία «μέσα» στον πόλεμο. Η νίκη είναι διαφορετικό ζήτημα σχολιάζει το Associated Press.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-