Λάρισα: Γιατρός καταγγέλθηκε για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

1 month ago 6

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του, εντός του αυτοκινήτου του, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της.

Από την μαμά της ανήλικης και πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη, υποβλήθηκε σε βάρος του έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη τέσσερις ώρες αργότερα από την εξηκοντάλεπτο που ορίζει η πράξη επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27-2-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Κατερίνης.

-Η ανήλικη (3 ετών) εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη. Παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, (47 ετών) μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Από τις αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση – έρευνα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-