Τι να μην κάνετε στο πρώτο ραντεβού ώστε… να υπάρξει και δεύτερο

2 months ago 7

Για κάθε μαγικό πρώτο ραντεβού που φέρνει πεταλούδες στο στομάχι, υπάρχουν πιθανότατα τουλάχιστον δύο ή τρία (ή 10) που θα πληρώνατε πολλά χρήματα για να ξεχάσετε.

Όμως όταν ακούμε άλλους ανθρώπους να μοιράζονται ιστορίες για τα δικά τους ραντεβού, αυτά τα ραντεβού-καταστροφή – μας φαίνονται εξαιρετικά διασκεδαστικά και εξαιρετικά τραγικά ή  τρομακτικά ενίοτε. Σε αυτό το κλίμα,  κωμικοί και άλλοι άνθρωποι μοιράζονται το ένα πράγμα που κάποιος είπε ή έκανε σε ένα πρώτο ραντεβού που απέκλεισε αμέσως ένα δεύτερο. Δείτε τι είχαν να πουν παρακάτω.

Οι απαντήσεις έχουν επεξεργαστεί ελαφρώς για λόγους σαφήνειας και έκτασης.

Εκείνος με το woobie

«Ο Ρον με πήρε από το σπίτι μου με το τζιπ του. Καθώς μπήκα στο αυτοκίνητό του, παρατήρησα κάτι ανοιχτό πράσινο και χνουδωτό στο πίσω κάθισμα. Ήξερα ότι είχε παιδιά και έτσι ρώτησα αθώα: «Είναι αυτή η κουβέρτα του παιδιού σου;» Μου απάντησε με σοβαρότητα: «Όχι, αυτό είναι το woobie μου».

Ψάχνοντας για διευκρινίσεις, επανέλαβα: «Εννοείς ότι αυτό είναι το woobie της κόρης σου;» και εκείνος αγανάκτησε και είπε: «Όχι, έχει το δικό της woobie – αυτό είναι το δικό μου! Ήθελα να του πω να γυρίσει πίσω και να με πάει σπίτι, αλλά δυστυχώς συνέχισα διστακτικά το ραντεβού». – KarenLee Poter, η συν-διοργανώτρια του podcast «Sex Talk With My Mom»

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

«Έδωσα τον αριθμό του κινητού μου σε έναν τύπο στο τέλος του πρώτου μας ραντεβού. Τηλεφώνησε αργότερα το ίδιο βράδυ για να μου πει ότι έκανε μια μικρή έρευνα και ανακάλυψε ότι ήμουν παντρεμένη, ανέφερε το όνομα του «συζύγου» μου και με αποκάλεσε ψεύτρα και απατεώνισσα. Το όνομα ήταν του πατέρα μου.

Ήμασταν σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα κοινής χρήσης. Περιττό να πω ότι δεν υπήρξε δεύτερο ραντεβού». – Janet Quinonez, σεναριογράφος και παραγωγός κωμωδιών.

Η ρατσιστική λέξη

«Είπε τη λέξη που αρχίζει από «ν»- Σάιμον Φρέιζερ, κωμικός  (Το άτομο του ραντεβού ήταν λευκό)

Ωχ,η μαμά

«Μια φορά η μαμά μιας κοπέλας εμφανίστηκε στη μέση του ραντεβού. Μιλούσαν και οι δύο για έναν γάμο στον οποίο έπρεπε να πάνε, παρήγγειλαν φαγητό, έφαγαν και έφυγαν μαζί». – Mohtasham Yaqub, κωμικός stand-up

Αυτός που αγαπάει το χάος

«Μέσα στα πρώτα 10 λεπτά, το ραντεβού μου είπε: «Έχω περιοριστικά μέτρα κατά της πρώην συζύγου μου, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερή μου φίλη και ο έρωτας της ζωής μου». Αυτό απλά ακουγόταν σαν να είχε ήδη πολλές περίπλοκες σχέσεις και ότι έπρεπε να φύγω.

Αλλά, ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα να φάω στο Lemonade, και το απόλαυσα!». – Jones

Ο δήθεν διανοούμενος

«Στα μισά ενός ραντεβού, γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: «Ελπίζω να ξέρεις ότι αυτό είναι περισσότερο μια συνάντηση του μυαλού» και συνέχισε να με ενημερώνει ότι μπορούσα να παραγγείλω οτιδήποτε από το μενού του Happy Hour.

Αφού έφυγε, ήρθε ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μου είπε ότι άκουσε το όλο θέμα με τη «συνάντηση των μυαλών» και μου είπε να καλέσω δύο φίλους και θα αναλάβει τον λογαριασμό μας για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Έτσι κατέληξε να είναι ένα πολύ ωραίο ραντεβού… χωρίς το ραντεβού μου!». – Yue Xu, συν-διοργανώτρια και δημιουργός του podcast «Dateable»

Ο βασιλιάς του οργασμού

«Είχα καθυστερήσει λίγο στο ραντεβού, οπότε του έστειλα μήνυμα για να τον ενημερώσω και προσφέρθηκε να μου παραγγείλει ένα ποτό. Έφτασα σε έναν παραδοσιακά όμορφο τύπο των «χρηματοοικονομικών», περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερό μου, που κρατούσε μια αλατισμένη, πικάντικη μαργαρίτα.

Αφού πανηγυρίσαμε, κλείσαμε τα μάτια μας για να απολαύσουμε την πρώτη μας γουλιά και μόλις το υγρό ήταν έτοιμο να χτυπήσει τα χείλη μου, μου ξεφούρνισε, δυνατά, «Μπορώ να κάνω κάθε γυναίκα να έρθει σε οργασμό». Όχι «Πώς ήταν η μέρα σου; Ούτε ένα ‘Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία» Απλά κατευθείαν στο οργασμό.

«Έκλεισα τα μάτια μου, τράβηξα το ποτό μακριά από το στόμα μου, εξέπνευσα και είπα: «Εντάξει, περίεργε, ποια είναι η τεχνική;». Είπε ότι πάντα επιστρατεύει τη βοήθεια ενός μαγικού ραβδιού. Άφησα το ποτό μου κάτω, του είπα ότι δεν ευθύνεται εκείνος για τον οργασμό των γυναικών, αλλά το παιχνίδι» – Μάρα Μάρεκ, κωμικός και οικοδεσπότης του podcast «It’s A Maravelous Life»

Πηγή: Huffpost | Brittany Wong | Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΥouTube |  MILLANIRO | Tαινία: Κάθε φορά, πρώτη φορά

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-