Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι influencer. Να απαντήσει για τις επιχειρήσεις του

1 month ago 24

«Ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση και δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του θέτει η δικαιοσύνη» ανέφερε ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε μια νέα επίθεση κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την  ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών.

«Δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην χώρα υπάρχουν νόμοι και το νόμο αυτό μάλιστα τον θέσπισε το 2016 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν του αρέσει του κ. Κασσελάκη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του επικεφαλής της Κουμουνδούρου.

Και συνέχισε: «Δεν απαντάει. Απάντησε αν είναι νόμιμα τα λεφτά που έχει βγάλει στην Αμερική. Εμείς δεν ρωτήσαμε αυτά. Δεν κάνουμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς όπως έκανε το κόμμα του. Αν δεν θέλει να απαντήσει ας μην απαντήσει αλλά να μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα».

«Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να απαντήσει αν τον παρέβη. Να απαντήσει αν ήταν μέτοχος σε πόσες εταιρείες και για πόσο διάστημα και αν είναι και σήμερα. Αν έδωσε χρήματα στο κόμμα του για να πληρωθούν οι υπάλληλοί του και αν πληρώθηκαν από άλλη εταιρεία που αυτός δεν είναι».

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα αυτό δεν το ανακίνησε η κυβέρνηση. Ξεκίνησε από σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε την απάντηση Μαρινάκη (στο 30.31′)

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-