«Παίξε Καθαρά»: Νέο Πρόγραμμα από τη Henkel Hellas και το Dixan

3 months ago 10

Η Henkel Consumer Brands και το Dixan με πρόσχημα την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, παρουσίασε το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την παρέμβαση, μέσω εκπαίδευσης, στο κοινωνικό πρόβλημα του εκφοβισμού στην παιδική ηλικία. Το Dixan αναλαμβάνει κοινωνική δράση και απευθύνεται σε γονείς, παιδιά, αλλά και προπονητές για να έρθουν στην επιφάνεια τα «σημάδια» του αθλητικού εκφοβισμού και να εφαρμοστεί έμπρακτη πρόληψη. Με όχημα τον αθλητισμό και με τη συνεισφορά όλων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και να καλλιεργηθούν πέρα από τις αθλητικές δεξιότητες και σημαντικές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η αγάπη και η ομαδικότητα.

Dixan_Pai3e-Ka8ara.jpg

Αξιοποιώντας τον αθλητισμό που αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας με τα αθλητικά ιδεώδη και την υγιή αθλητική παίδευση να αποτελούν έμπνευση, η Henkel Consumer Brands και το Dixan προσκαλούν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τις αθλητικές οργανώσεις, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με σκοπό το «καθαρό» παιχνίδι. Σε σύμπραξη με την αθλητική ακαδημία «Νικητές» και την επιμέλεια της συμβουλευτικής εταιρείας ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ, μια ομάδα αξιόλογων προπονητών με την στήριξη του Dixan θα επισκεφτεί τις ακαδημίες και τις αθλητικές οργανώσεις της Αθήνας. Σκοπός τους να παρέχουν μια σειρά από σεμινάρια και διαλέξεις σε μικρούς αθλητές, γονείς και προπονητές όθεν να αναδειχθεί η αξία των βασικών αρχών του δίκαιου παιχνιδιού και η σημασία της συμμετοχής στους αγώνες, και όχι της νίκης. Ο αθλητισμός αποτελεί, από τη μικρή ηλικία, βασικό παράγοντα στην κοινωνικοποίηση και διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Γι’ αυτό, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης όλων των αθλητών είναι σημαντική για την υγιή και «καθαρή» συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

«Νούμερο ένα προτεραιότητα μας στη Henkel είναι να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο και ουσιαστικό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Με το Dixan, έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια, μέσα από CSR προγράμματα, να συμβάλλουμε στην ξετύλιγμα και ανέλιξη της κοινωνίας μας. Δεν θέλουμε μόνο καθαρά ρούχα, αλλά και ένα καθαρό περιβάλλον και μια καθαρή κοινωνία. Με το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» καταφέρνουμε να έρθουμε κοντά με τη νέα γενιά και τους νέους αθλητές. Αλλάζουμε το αφήγημα κατά του αθλητικού εκφοβισμού, και διαμορφώνουμε ένα καλύτερο αύριο χωρίς διακρίσεις και ανταγωνισμούς», δήλωσε η κα Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Director για την Ελλάδα και Κύπρο, Henkel Consumer Brands.

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας περισσότερα από 145 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ενώ παράλληλα κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην τσαρσί τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων. Ο επιχειρηματικός τομέας των Συγκολλητικών Τεχνολογιών της Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς συγκολλητικών σε όλα τα τμήματα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως. H Consumer Brands είναι η επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας που καλύπτει καταναλωτικές μάρκες και προϊόντα στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας. Τα 3 πιο αναγνωρισμένα marque της εταιρείας αποτελούν τα Loctite, Persil και Schwarzkopf. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις άνω των 22 δισεκατομμυρίων ευρώ και λειτουργικά κέρδη κατά πρόσβαση 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. Η ζωάρκεια αποτελεί βασικό στόχο της Henkel, η οποία έχει ανακοινώσει σαφή στρατηγική με συγκεκριμένους στόχους προωθώντας το μήνυμα «Πρωτοπόροι Καρδιάς για το Καλό των Επόμενων Γενεών». Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων. Δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς των Consumer Brands που καλύπτουν καταναλωτικές μάρκες και προϊόντα στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 189 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €93,81 εκ. και Κέρδη προ φόρων 4.33 εκατ € για το χρόνος 2022. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους:

Μπία Ενωτιάδη, [email protected], 210 6784356

Χριστίνα Γενικαλιώτη, [email protected], 210 6784364

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-