Παναθηναϊκός: Νέα συμβόλαια σε Κυριόπουλο και Βολάκη

1 month ago 5

Δύο κινήσεις με το βλέμμα το μέλλον έκανε ο Παναθηναϊκός. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της τόσο με τον Γιώργο Κυριόπουλο όσο και με τον Κώστα Βολάκη μέχρι το 2026.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό Β ενώ ο Κυριόπουλος έχει κάνει ήδη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, πέρυσι τον χειμώνα στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιώργου Κυριόπουλου. Ο 19χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας στην παρούσα φάση τον Παναθηναϊκό Β’.

Ο Γιώργος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης, ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην πρώτη ομάδα και τώρα στη δεύτερη ομάδα. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, να δείξω ότι την αξίζω και να φτάσουμε σε επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Γιώργος Κυριόπουλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Βολάκη. Ο 19χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Κώστας, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, μετράει σχεδόν μία δεκαετία στην ακαδημία του συλλόγου και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα που αγαπάω από μικρός και βρίσκομαι ήδη 10 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη στήριξη που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν» δήλωσε ο Κώστας Βολάκης μετά την υπογραφή του συμβολαίου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-