Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πείθεται και ότι οι «πράσινοι» στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις

1 week ago 41

 Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πείθεται και ότι οι «πράσινοι» στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε από τον Παναθηναϊκό την πίστωση χρόνου που ζήτησε, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε το “τριφύλλι”, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς, η προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για τον 65χρονο προπονητή, “ναυαγεί”.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου, για να αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό και έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το “τριφύλλι”.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στους “πράσινους”, ωστόσο ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντουλά αναφέρει σε ανάρτησή του ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωράει.

Όπως αναφέρει ο Αλφρέντο Πεντουλά σε σημερινή (05.06.2024) ανάρτησή του στο Twitter “…ο Σάρι παίρνει το χρόνο του, αλλά δεν πείθεται οπότε είναι πιθανό οι Έλληνες να πάνε σε άλλη επιλογή”.

Il #Panathinaikos ha comunicato a #Sarri che sarebbe disposto ad aspettare per qualche altro giorno. Ma l’allenatore non è convinto e prende tempo, quindi è possibile che i greci vadano su un altro profilo

— Alfredo Pedullà (@AlfredoPedulla) June 5, 2024

Ο 65χρονος τεχνικός είχε συνάντηση χθες με τον ατζέντη του και τον δικηγόρο του για να “ζυγίσουν” τα δεδομένα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά και φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις με τον Τούντορ στη Λάτσιο. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα αυτά είναι δημοσιεύματα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση προς την πλευρά του “τριφυλλιού”

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια για να περιμένει για πολύ ακόμη, καθότι στις 17 με 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία και θα πρέπει σύντομα να κλείσει το θέμα του προπονητή, για να “τρέξει” κι ο προγραμματισμός. Εάν μέσα στην ημέρα δεν υπάρξει απάντηση, τότε το “τριφύλλι” αναμένεται να στραφεί σε άλλον τεχνικό.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πείθεται και ότι οι «πράσινοι» στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-