Το BCL ενημέρωσε τις ομάδες για τις συζητήσεις περί συγχώνευσης με το EuroCup

1 month ago 6
BASKETBALL CH. LEAGUE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 29.02.2024 | 20:08

Το BCL ενημέρωσε τις ομάδες για τις συζητήσεις περί συγχώνευσης με το EuroCup @BASKETBALLCL

Σε πολύ προχωρημένες συζήτησης για τη συγχώνευσή τους φέρεται να βρίσκονται το Basketball Champions League και το EuroCup σύμφωνα με το ρεπορτάζ του La Opinion de Malaga και όπως επιβεβαιώνουν άλλες πηγές.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη προέκυψε στη σημερινή (29/2) συνεδρίαση του Basketball Champions League στην Ελβετία. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο La Opinion de Malaga και όπως επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές, οι έντεκα ομάδες που βρέθηκαν στη συνάντηση, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ Betsson, ενημερώθηκαν πως το BCL βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη EuroLeague για τη συγχώνευση της διοργάνωσης με το EuroCup.

Η πρώτη ιδέα είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα προβιβασμού και υποβιβασμού ανάμεσα στην EuroLeague και αυτή την ενιαία διοργάνωση που θα προκύψει μετά από τη συγχώνευση του BCL και του EuroCup. Ωστόσο, τα πλάνα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την υπολοποίηση αυτών των αλλαγών.

Σε ό,τι αφορά το μέρος που θα φιλοξενηθεί το φετινό Final Four (3 έως 5 Μαΐου) του Basketball Champions League δεν αναμένεται να υπάρξει καμία εξέλιξη μέχρι τις 22 Μαρίτου, όταν και θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα ξεκαθαρίσει δηλαδή το τοποίο των οκτώ ομάδων που θα παραμένουν στο κυνήγι του τίτλου.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-