ΠΑΟΚ: Μπήκαν τα «θεμέλια» για το νέο αθλητικό κέντρο στη Θέρμη

3 months ago 18

Ο ΠΑΟΚ κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ποδοσφαιρικής ζωής και το πρωί της Παρασκευής έβαλε τα «θεμέλια» στο νέο αθλητικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Θέρμη.

Στον αγιασμό που τελέστηκε έδωσε το παρών όλη η οικογένεια του συλλόγου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Άγγελο Αναστασιάδη, να μεταφέρει το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη και να σχολιάζει τις εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κύριος Σαββίδης ευχαριστεί τους ιεράρχες για την τιμή να αγιάσει το μέρος αυτός. Θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που για έναν χρόνο και παραπάνω προσέφεραν στο να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστεί από καρδιάς. Για μένα προσωπικά, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι αισθάνομαι. Θέλω να πω ότι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον χώρο.

Από έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Έναν έντιμο άνθρωπο που με τον δικό του τρόπο θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αυτό θέλω να το τονίσω εγώ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολύ καθαρές σκέψεις. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα. Δυστυχώς, αυτόν τον άνθρωπο που είναι με την εκκλησία και τον θεό, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να τον μειώσουν και να περάσουν λάθος μηνύματα για ότι έχει προσφέρει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην εκκλησία. Για μια ακόμη φορά θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του. Αυτό το μέρος εδώ θα μεγαλουργήσει. Θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν υπάρχει στα Βαλκάνια και θα είναι το καλύτερο της Ευρώπης».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-