ΠΑΟΚ: Μπήκαν τα θεμέλια για το νέο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου

3 months ago 29
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 19.01.2024 | 12:41

(  /  ) ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Την Παρασκευή (19/1) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της έκτασης του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να βάζει τα θεμέλια.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (19/1) θεμελίωσε το νέο του αθλητικό κέντρο στην περιοχή των Ταγαράδων στην Θέρμη, με την πραγματοποιήθηκε του αγιασμού.

Σε μια έκταση 150 στρεμμάτων που αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη και δωρίστηκε από αυτόν στον ΠΑΟΚ θα κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στον Δικέφαλο υπάρχει αισιοδοξία ότι από το ξεκίνημα των εργασιών που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, θα απαιτηθεί ένα διάστημα ενός χρόνου περίπου ώσπου να μπορεί να φιλοξενεί τουλάχιστον την πρώτη ομάδα. Στο νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν και τα τμήματα υποδομής που τώρα προπονούνται σε διαφορετικά κέντρα και είναι δεδομένο ότι η ολοκλήρωση του θα δώσει νέα μεγάλη ώθηση στη λειτουργία των Ακαδημιών.

Η θεμελίωση του προπονητικού κέντρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη Η θεμελίωση του προπονητικού κέντρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη EUROKINISSI SPORTS
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγιασμό Ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS
Η τέλεση του αγιασμού στην έκταση του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ Η τέλεση του αγιασμού στην έκταση του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS
Η "οικογένεια" του ΠΑΟΚ στον αγιασμό Η "οικογένεια" του ΠΑΟΚ στον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS
Στιγμές από τον αγιασμό Στιγμές από τον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS
Η Βούλα Πατουλίδου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια Η Βούλα Πατουλίδου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-