ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μιχαηλίδη, δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

2 months ago 6
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 09.02.2024 | 14:31

 Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μιχαηλίδη, δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Ο Γιάννης Μιχαηλίδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (9/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζνάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να γυρίζει το πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Δυσκολεύει η παρουσία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/2, 20:00).

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (11/2, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τη σημερινή (9/2) προπόνηση να πέφτει το βάρος στην τακτική και να ολοκληρώνεται με ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να γυρίζει το πόδι του, με αποτέλεσμα ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου να υποστεί διάστρεμμα.

Η κατάστασή του αναμένεται να αξιολογηθεί εκ νέου στην προπόνηση του Σαββάτου (10/2), με τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Ένωση να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-