Παπανώτας «δηλητήριο» για Κασσελάκη – «Καλός για μπύρα, όχι για ηγέτης»

1 week ago 2

Όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Νέα, πιο δηλητηριώδη βέλη εξαπέλυσε κατά Κασσελάκη, ο παρολίγον υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος βρέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν βγήκαν στην επιφάνεια δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες οι  οποίες προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις.

Απαντώντας σε σχόλιο follower ότι «ο Στέφανος πιέστηκε από παντού» και ότι έχει μετανιώσει, ο παρουσιαστής έγραψε:

«Αλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη και απαράδεκτο και το μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει “ή εγώ ή ο Ερτογάν ” τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…»

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την αποπομπή του ο κ. Παπανώτας είχε καταφερθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με ειρωνείες.

«Είναι μια μεγάλη νίκη που κατήγαγε ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, η Νέα Δημοκρατία, η Νέα Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι» είχε αναφέρει α  στην πρώτη τοποθέτηση μετά το «ξήλωμα» από το ευρωψηφοδέλτιο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-