Πασχάλης: Θαυμάστριά μου ανέβηκε στη σκηνή, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου

4 months ago 14

08/03/2024 23:20

|

THESTIVAL TEAM

Ο Πασχάλης σε συνέντευξή του μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει, τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και τα social media.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι τιμή μου να συντροφεύω τους ανθρώπους, τις εποχές και τις γενεές. Έχω ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, μια θαυμάστριά μου ανέβηκε στην σκηνή, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου. Μια επικίνδυνη στιγμή ήταν όταν μου τράβηξαν κι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου μου».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Με έπιασε πανικός, όταν σήκωσαν το αυτοκίνητό μου στον αέρα και το κουνούσαν πάνω κάτω».

Για την εικόνα του είπε: «Δεν ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου. Ήθελα να διατηρώ ίδια την εικόνα μου, η συγκίνηση είναι πιο μεγάλη για το κοινό».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, δήλωσε: «Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ, αλλά τα ήθελε και λίγο. Έχει λόγο, είναι συνεπής σε αυτό που κάνει, έχει δίκιο. Δεν πρέπει να ξεπουλιέται ένας καλλιτέχνης, δεν πρέπει οι καλλιτέχνες να ξεπουλιούνται και να κάνουν υποχωρήσεις που προσβάλλουν την κοινωνία. Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς. Πλέον, λέω “ως εδώ και μην παρέκει”».

Για τη στιγμή της καριέρας του που έχει μετανιώσει, ανέφερε: «Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα σε μια παράσταση που δίναμε, να βγει πριν από μένα. Δεν ήθελα να αλλάξω τη σειρά της εμφάνισής μας και το μετάνιωσα. Λέω “τι έκανα;”».

Τέλος, μίλησε για τα social media. «Με έχουν πικράνει στα social media. Ο κόσμος αρέσκεται να τσιγκλάει τον άλλο, να τον κάνει να πονάει. Έχω μια δικαιολογία για τα media, κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν έχω δικαιολογία για τους κακούς ανθρώπους. Να κοιτάξουν τα δικά τους», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-