Πέντε μικρά μοντέλα σε προσιτές τιμές

2 months ago 22

KIA PICANTO: Το Kia Picanto διανύει την τρίτη γενιά του και πλέον έχει φρεσκαριστεί σε αρκετά σημεία, ενώ  υπάρχουν και οι εκδόσεις Sport και GT-Line. Οι αλλαγές επικεντρώνονται στη νέα μάσκα, στα νέα LED φωτιστικά σώματα, στα νέα LED φωτά ημέρας και στους νέους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στη νέα ψηφιακή οθόνη μεγέθους 4,2”, για τον πίνακα οργάνων. Διατίθεται με τον 1.0 T-GDI, ενώ υπάρχει και η επιλογή με τον κινητήρα 1.0 MPI με κατανάλωση 4,4 λτ/100χλμ.! Το μικρό κορεάτικο μοντέλο κοστίζει από 14.790 ευρώ.

FIAT 500: Από 15.700 ευρώ κοστίζει στην ελληνική αγορά το νέο Fiat 500. Εκτός από την εμφάνιση του που παραπέμπει ακόμη στο θρυλικό 500αρακι, κινείται από την  υβριδική έκδοση με τον  ατμοσφαιρικό, 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 lt, ισχύος 70 ίππων με μια γεννήτρια-δυναμό 12-volt BSG (και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 11Ah, που είναι τοποθετημένη κάτω από το κάθισμα του οδηγού και φορτίζει από το BSG. Στα πλεονεκτήματα του ότι οι χαμηλές εκπομπές των  90 γρ./χλμ. CO2 το απαλλάσσουν από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

SEAT IBIZA: Στο φάσμα των οικονομικών μοντέλων ανήκει και το πρακτικό Seat Ibiza. Κοστίζει από 15.990 ευρώ. Εξωτερικά το μοντέλο ξεχωρίζει από τους νέους προβολείς οι οποίοι είναι τεχνολογίας LED σε όλες τις εκδόσεις. Επίσης, φέρει μια νέα αιωρούμενη κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment.Η γκάμα του Ibiza ξεκινά από τις εκδόσεις εξοπλισμού Reference και Business σε συνδυασμό με κινητήρα 1.0 λίτρου και απόδοση 80 ίππων, και συνεχίζεται με τις εκδόσεις Business, Optimum, Style και FR που συνδυάζονται με τον αποδοτικό 1.0 ECO TSI κινητήρα των 95 και 110 ίππων.

ΗΥUNDAI i10: Το i10 της Hyundai ανανεώθηκε προσφάτως,  με τον άνεμο της ανανέωσης να αγγίζει την εξωτερική του εμφάνιση και το εσωτερικό. Εξωτερικά φέρει δύο νέους προφυλακτήρες, μάσκα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, ενώ στο εσωτερικό του φέρει νέες επενδύσεις στα καθίσματα ενώ η i10 N Line διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση εσωτερικά. Η τεχνολογία δίνει το παρόν στο μικρό μοντέλο με την οθόνη αφής 8,0’’ που υποστηρίζει τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto . Διαθέτει θέση για ασύρματη φόρτιση smartphone, και μια γκάμα συστημάτων υποβοήθησης. Στην γκάμα των κινητήρων δεσπόζουν τα οικονομικά μοτέρ με τον τρικύλινδρο 1.0 να προσφέρει 67 ίππους και ο  τετρακύλινδρος 1.2 με 84 ίππους καθώς καικ τον τούρμπο 1.0Τ με 100 ίππους. Κοστίζει από 16.390 ευρώ.

TOYOTA AYGO X: Στην τιμή των 16.270 ευρώ προσφέρεται το μικρό Toyota Aygo X όντας ένα μοντέλο με ευρωπαϊκή ταυτότητα, αφού σχεδιάστηκε για τις ανάγκες των αγοραστών της Γηραιάς Ηπείρου ενώ κατασκευάζεται και επί ευρωπαϊκού εδάφους. Το μήκος φτάνει στα 3,7 μέτρα, στοίχειο που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην πόλη.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμο με τον γνωστό αλλά ανανεωμένο σε καίρια σημεία τρικύλινδρο 1000άρη των Ιαπώνων. Στο εσωτερικό του το προσφέρει το ανασχεδιασμένο ταμπλό, που ενσωματώνει πολύ έξυπνα την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 9” δίνοντας έναν αέρα πολυτέλειας. Είναι εξοπλισμένο φυσικά με τη νέα γενιά του πακέτου των συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense (ραντάρ-κάμερα, συστήματα υποβοήθησης οδηγού κλπ.). Το μοτέρ είναι 1 λίτρου αποδίδει 72 ίππους ικανούς να κάνουν το μικρό ιαπωνικό μοντέλο άνετο στις μετακινήσεις του μέσα στην πόλη.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-