Έλενα Ασημακοπούλου: Βίωσα δύσκολα το διάστημα με τις αποβολές μου

2 months ago 10

«Δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά στη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού», λέει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς βρέθηκε στα καλλιστεία, την προσωπική της ζωή, την κόρη της, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.

«Μία πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο που δούλευα με παρότρυνε να δηλώσω συμμέτοχη στα καλλιστεία, πήγα για πλάκα και βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να πεις ‘είμαι κουκλάρα, θεά’», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, η Έλενα Ασημακοπούλου τόνισε: «Όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά.

Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά την κόρη μας. Μιλά συνέχεια με τον πάτερα της και είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος: «Βίωσα δύσκολα το διάστημα με τις αποβολές μου, ήταν δύσκολο και σωματικά και ψυχικά».

Για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ασημακοπούλου είπε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου.

Έχουν πει για έμενα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Πόσο πίσω είναι ο κόσμος και μικροπρεπής».

Κλείνοντας, η Έλενα Ασημακοπούλου ανέφερε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Έχω προδοθεί από φιλίες και έλεγα δε βαριέσαι, έφαγα αρκετά “χαστούκια”.

Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-