Stoiximan Super League: Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, μάχη επιβίωσης μεταξύ Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα

2 months ago 23
MEDIA

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 18.02.2024 | 08:44

 Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, μάχη επιβίωσης μεταξύ Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | INTIME SPORTS

Η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (18/02) με τρεις αναμετρήσεις, με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει και την ΑΕΚ να υποδέχεται στην OPAP Arena την Κηφισιά. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια.

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (18/02) όπου διεξάγονται τρεις συνολικά αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τους ασπρόμαυρους να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει στην κορυφή -μετά από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο- και τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή λίγο πριν την έναρξη των play offs.

Στην OPAP Arena, η νταμπλούχος ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη Κηφισιά, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της μετά από 2,5 μήνες και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει σίγουρα στην 2η θέση πάνω από τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα των βορείων προαστίων θα προσπαθήσει για το θαύμα, όπως είχε κάνει και στον πρώτο γύρο όπου είχε αποσπάσει 1-1 στην Καισαριανή.

Μεγάλη μάχη προβλέπεται στο Πανθεσσαλικό, με τον 12ο Βόλο να φιλοξενεί τον τελευταίο της βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που η νίκη μετράει διπλά και για τις δύο ομάδες ενώ η ήττα θα είναι καταστροφική, στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (18/02)

  • 15:30 Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:00 ΑΕΚ - Κηφισιά / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός/ Novasports Prime
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-