Μπαρτζώκας: "Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια"

6 hours ago 1

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 27.04.2024 | 00:44

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Βαρκελώνη με απολογισμό μίας νίκης και μίας ήττας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2 σχολιάζοντας το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στο Παλάου Μπλαουγκράνα, καθώς ηττήθηκε στο Game 2 από τη Μπαρτσελόνα με 77-69.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το φινάλε του δεύτερου αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, όπου σχολίασε το παιχνίδι, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της σειράς, ο οποίος απουσίαζε λόγω ίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να συγχαρώ την Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν με επιθυμία. Εμείς για δεύτερο ματς κάναμε πάρα πολλά λάθη και στις κρίσιμες στιγμές, όταν επιστρέψαμε και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, θεωρήσαμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες καλύτερες επιλογές, κάποιες καλύτερες αποφάσεις, ώστε να βάλουμε πίεση στην αντίπαλό μας.

Όμως, η Μπαρτσελόνα σκόραρε αμέσως, μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στην 4η περίοδο κάναμε τρία πολύ κρίσιμα λάθη στην επικοινωνία στην άμυνά μας, που επέτρεψαν στην αντιπαλό μας να βάλει ανοικτά τρίποντα, που τελικά καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το σκορ είναι 1-1 και τώρα πάμε στο γήπεδό μας για δύο ακόμη ματς. Θεωρώ πως οι αγώνες θα είναι όπως ο αποψινός. Μια πραγματική μάχη. Ας προετοιμαστούμε για αυτό.

Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, έχει παίκτες με προσωπικότητα, έχουν την στήριξη του Παλάου. Εμείς έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε στο ξεκίνημα 3-4 καλάθια και φάουλ. Όλα αυτά τα παιχνίδια, αυτού του είδους, η σκληράδα, η επαφή και η επιθετικότητα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία.

Η ένταση είναι υψηλή, οπότε δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε έτσι. Τους δώσαμε 23-24 πόντους μέσα από το ζωγραφιστό στο πρώτο μέρος. Τους δώσαμε επτά επιθετικά ριμπάουντ.

Είχε να κάνει με την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να κερδίσει. Ίσως να πιστέψαμε πως με τη νίκη στο πρώτο ματς ολοκληρώσαμε την αποστολή μας εδώ. Δεν θέλω, όμως, να το πιστέψω. Κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία"

Για τον Παπανικολάου: "Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου. Σήμερα προπονήθηκε ατομικά στο ΣΕΦ, έχουμε 2-3 προπονήσεις να προετοιμαστεί. Είναι αδύναμος γιατί είχε υψηλό πυρετό, όμως, ελπίζω πως θα μας βοηθήσει"

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-