ΕΟΚ για το Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας: «Απαγορεύονται τα πανό και τα διακριτικά ομάδων»

1 month ago 5

Η ώρα για το Κύπελλο Ελλάδας του μπάσκετ πλησιάζει με τις ομάδες να βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Final 8 που θα κρίνει τον τίτλο και η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τον κόσμο που θα βρεθεί στα “Δύο Αοράκια”.

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται στην Κρήτη με στόχο να υπάρχει φίλαθλη ατμόσφαιρα και στο πλαίσιο αυτό, η ΕΟΚ επισήμανε ότι θα απαγορεύονται τα πανό και τα διακριτικά των ομάδων στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

“Το τζάμπολ του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα γίνει αύριο (15/2) και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον ΟΠΑΠ τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία. Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-