Πόθεν έσχες: Διευκρινίσεις Μ. Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα στη δήλωσή του

1 month ago 6

Διευκρινίσεις για τα 122 ακίνητα που εμφανίζονται στη δήλωση «πόθεν έσχες» του παρείχε με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής του, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων, όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων «Πόθεν Έσχες» επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.…

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) November 6, 2023

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων “Πόθεν έσχες” επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας» πρόσθεσε ο ίδιος.

Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης - Πόθεν έσχες

Διαβάστε επίσης:

Πόθεν έσχες: Δείτε τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-