Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρμα και το "πρέπει" της Μονακό στο 1.98

2 months ago 21

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ 02.02.2024 | 18:42

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της Μονακό με τη Φενέρμπαχτσε για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της βραδιάς στη EuroLeague διεξάγεται στη σάλα Gaston Medecin, εκεί όπου η Μονακό υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο το πλεονέκτημα έδρας και τις χωρίζει μόλις μία νίκη.

Η Φενέρ αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην πρώτη τετράδα με 15-9, ενώ η Μονακό ακολουθεί στην 6η θέση με 14-10. Στον πρώτο γύρο, τον περασμένο Δεκέμβριο, το τουρκικό κλαμπ είχε κερδίσει με 86-74 τους Μονεγάσκους στην Πόλη. Αν λοιπόν απόψε, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κερδίσει ξανά, θα ξεφύγει ουσιαστικά τρεις νίκες από τη Μονακό, αφού θα έχει μαζί της και την πιθανή ισοβαθμία.

Αυτό σημαίνει, ότι για τη Μονακό είναι εξόχως σημαντικό να πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι κι ας μην καλύψει τη διαφορά, διότι σε αντίθετη περίπτωση η Φενέρ θα απομακρυνθεί αισθητά.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς μετράει δύο ήττες και από τον Παναθηναϊκό AKTOR, επομένως είναι ήδη σε μειονεκτική θέση απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της, δεν θέλει να πάθει το ίδιο και με δεύτερον.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψυχρά πάντως, με βάση τη φόρμα της, η Μονακό είναι δικαιολογημένα απόψε φαβορί του 1.45 απέναντι στη Φενέρ. Η παρέα του Μάικ Τζέιμς, μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, γύρισε τον διακόπτη και μετράει έξι διαδοχικές νίκες σε LNB και EuroLeague.

Την Τετάρτη, επικράτησε με 85-70 της Παρτίζαν εντός έδρας, έχοντας για ακόμη μία φορά τον Τζέιμς σε μεγάλα κέφια. Ο άλλοτε παίκτης των πράσινων τέλειωσε το ματς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Μονακό στο Πριγκιπάτο για τη EuroLeague, μετά από εκείνες κόντρα σε Μπαρτσελόνα (+20), Μπασκόνια (+10) και Ρεάλ (+24).

 Σε φάση κάμψης η Μπολόνια, ματς κλειδί για την Παρτίζαν, αξίζει το αουτσάιντερ διπλό

Γενικά, οι εμφανίσεις της Μονακό το τελευταίο διάστημα είναι επιβλητικές και ειδικά στην έδρα της κερδίζει και με διψήφιες διαφορές. Στην αντίπερα όχθη, η Φενέρ μετά τη συντριβή στο Κάουνας από τη Ζάλγκιρις, απάντησε κερδίζοντας την ντεφορμέ Μπολόνια εντός έδρας και την αδύναμη Βιλερμπάν εκτός.

Στο ματς της Τρίτης με τους Γάλλους, πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Τζόναθαν Μότλεϊ και Σκότι Γουίλμπεκιν με 24 και 17 πόντους αντίστοιχα. Σπουδαίο ματς βέβαια, έκανε και ο Νικ Καλάθης, έχοντας 8 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Την τουρκική αποστολή στη Γαλλία ακολούθησε κανονικά και ο κομβικός Χέις-Ντέιβις, που προέρχεται από τραυματισμό. Ο Σάρας τον προστάτευσε με την ASVEL, απόψε όμως το πιθανότερο είναι πως θα τον χρησιμοποιήσει. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο επίσης κομβικός Νταϊσόν Πιερ.

Συμπερασματικά, με βάση τη φόρμα της Μονακό το τελευταίο 20ημερο, ο άσος είναι η βασική επιλογή. Αν επιλέξουμε να τον συνδυάσουμε με 15+ πόντους του Μάικ Τζέιμς, τότε φτάνουμε κοντά σε απόδοση διπλασιασμού. Ο ηγέτης των Μονεγάσκων αναδείχθηκε MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, σκοράρει φέτος 19,2 πόντους κατά μέσο όρο στη διοργάνωση και επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο όριο 13 φορές στα 15 πιο πρόσφατα ματς EuroLeague.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε: 1 & Τζέιμς 15+ πόντοι (απόδοση 1.98), 21:30
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-