Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα δίνει όλα για την παραμονή η Λούτον, σε φόρμα η Λειψία, ισοπαλία στη Serie A

2 weeks ago 2

BETMARKET.GR 03.05.2024 | 13:44

Γεμάτο το πρόγραμμα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

Με το Τορίνο - Μπολόνια ανοίγει η αυλαία της Serie A αυτή την αγωνιστική. Η Τορίνο ηττήθηκε από την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική και για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει. Επιπλέον, ήταν το τρίτο διαδοχικό που δεν βρίσκει δίχτυα, αν και δύο από τα τρία τελευταία ματς της έληξαν 0-0.

Επιπλέον, στην έδρα της, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, τρία εκ των οποίων έληξαν χωρίς γκολ. Βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα πως οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί ανασταλτικά, όμως επιθετικά δυσκολεύονται.

Η Μπολόνια είναι σταθερά στην τέταρτη θέση της κατάταξης και μάλιστα εξασφάλισε και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, στόχος είναι το Champions League κι από τη στιγμή που η Serie A έχει πέντε εισιτήρια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να τερματίσουν έως και πέμπτοι.

Όσον αφορά στην αγωνιστική τους κατάσταση, έχουν τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δύο εκ των οποίων λευκές, ενώ τρέχει ένα αήττητο έξι αγωνιστικών (3-3-0).

Αναμένεται μια αρκετά δυνατή μάχη, ανάμεσα σε δύο ικανές ομάδες. Δύο σερί 0-0 στα τελευταία τρία μας της έχει η Τορίνο, ενώ δύο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει η Μπολόνια. Γενικότερα, το πιο πιθανό σενάριο είναι η ισοπαλία, με τη Μπολόνια να έχει τον έλεγχο και την Τορίνο να χτίζει το πλάνο της πάνω στο παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Συνεπώς, στοιχηματικά θα πάμε με το Χ, που προσφέρεται σε απόδοση 3.00. Επιπλέον, ενδιαφέρον είναι και το Fun bet "Ακριβές σκορ" 0-0» που βρίσκεται σε απόδοση 6.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λούτον - Έβερτον

Σημαντική μάχη και στην Premier League, με το Λούτον - Έβερτον. Η Λούτον δεν έχει νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί σε όλες και μάλιστα έχοντας δεχθεί συνολικά 12 τέρματα. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της πάντως, αυτή απέναντι στη Γουλβς, η εικόνα της ήταν καλή και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας (ηττήθηκε με 2-1).

Γενικότερα είναι από τις ομάδες που παλεύουν όλα τα ματς τους, δίνοντας μεγάλη μάχη για τη σωτηρία και μάλιστα το πρόγραμμα της είναι αρκετά ελπιδοφόρο σε αυτές τις 3 τελευταίες στροφές, αφού αντιμετωπίζει ομάδες χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον (Έβερτον εντός, Γουέστ Χαμ εκτός και κλείνει με Φούλαμ εντός).

Σε θετικό μομέντουμ το τελευταίο διάστημα η Έβερτον, καθώς έρχεται από 3 σερί νίκες, με την άμυνα της να κρατά ανέπαφη την εστία της και στα 3 αυτά παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική, μπορεί να ζορίστηκε αλλά κατάφερε περάσει το εμπόδιο της Μπρέντφορντ, επικρατώντας με 1-0. Ένα τρίποντο που ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία, αφού βρίσκεται στο +11, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Κάθε αναμέτρηση είναι κι ένας τελικός για τη Λούτον, η οποία αν πάρει το τρίποντο απόψε θα βγει από τη ζώνη υποβιβασμού και ταυτόχρονα θα αγχώσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνίζεται στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αύριο. Η Έβερτον είναι αδιάφορη και η αλήθεια είναι πως ακόμα και στα θετικά της αποτελέσματα συνήθως δεν είχε καλή απόδοση, ενώ στις εξόδους της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (1-3-6 το σερί της στις 10 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα).

Η γηπεδούχος πέρα από το τεράστιο κίνητρο που έχει, δεν αποτελεί εύκολη λεία μπροστά στο κοινό της και λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω θα πάμε στα προγνωστικά του σημερινού (03/05/24) αγώνα ανάμεσα στη Λούτον και την Έβερτον με τον άσο του 2.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χόφενχαϊμ - Λειψία

Η Χόφενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Μπόχουμ, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 3-0 και τελικά κατάφερε απλά να μειώσει σε 3-2. Σήμερα, κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα, θα παλέψει για τη νίκη με την οποία θα κάνει βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο, ειδικά εφόσον διαθέτει την τρίτη χειρότερη εντός έδρας βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα.

Η Λειψία πήρε ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στη Ντόρτμουντ την περασμένη αγωνιστική και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβαλε τέσσερα γκολ και κέρδισε. Ελάχιστος στόχος της να παραμείνει στην τετράδα, όμως έχει στο μυαλό της και τις πιο πάνω θέσεις. Βέβαια, η Bundesliga θα έχει και πέμπτο εισιτήριο για το Champions League. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στα τελευταία 9 ματς της είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σήμερα δείχνει ικανή να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.

Μεγάλο φαβορί η Λειψία, η οποία σκοράρει ασταμάτητα. Η Χόφενχαϊμ θα προσπαθήσει να σκοράρει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως το έργο της είναι αρκετά δύσκολο. Στα προγνωστικά θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και να κερδίσει η Λειψία. Σημείο το οποίο βρίσκουμε στις στοιχηματικές εταιρίες σε απόδοση 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χόφενχαϊμ - Λειψία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.25), 21:30
  • Τορίνο - Μπολόνια: Χ (απόδοση 3.00) - Ακριβές σκορ: 0-0 (απόδοση 6.20), 21:45
  • Λούτον - Έβερτον: 1 (απόδοση 2.60), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-