Πέτρος Ίμβριος: Υποκινούμενη και άδικη η Eurovision με φατρίες και οικογένειες

3 weeks ago 10

“Δεν μου αρέσει ο θεσμός της Eurovision, όχι” παραδέχεται ο Πέτρος Ίμβριος.

Στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024 αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης  το πρωινό της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. 

“Είναι μπερδεμένο αυτό το τραγούδι. Είναι λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, λίγο θέλουμε να τα κάνουμε όλα. Δεν έχει μια ταυτότητα, πιστεύω. Τους εύχομαι να πάνε καλά και, σαν Έλληνας που είμαι, να κερδίσουν και να σκίσουν” τόνισε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

“Δεν είναι όμως αυτό η Ελλάδα. Δηλαδή τώρα τζατζίκι, σουβλάκι, λίγο Παρθενώνας και λίγος καπνός από σουβλάκια που ψήνουμε σε μια μεγάλη φουφού…

Εντάξει, μπορούμε και καλύτερα. Δεν μου αρέσει ο θεσμός της Eurovision, όχι, νομίζω πως είναι ένας υποκινούμενος και πολύ άδικος θεσμός. Γιατί υπάρχουν πολλές χώρες, που έχουν κάνει φατρίες, οικογένειες και ψηφίζει πάντα η μία την άλλη”.

“Η πρώτη μου εντύπωση για το Ζάρι ήταν αρνητική. Διαφωνώ γενικώς στο ότι πρέπει να βγάζουμε τραγούδια τα οποία δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα.

Αυτό το τραγούδι δεν έχει σχέση με την Ελλάδα, νομίζω όμως ότι η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλή τραγουδίστρια και μέσα από αυτό το τραγούδι δεν φαίνεται. Αυτό είναι που με ενοχλεί” δήλωσε, επίσης, ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-