Μεσολόγγι: Βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι φίλων του κρεοπώλη – Τρεις συλλήψεις

1 month ago 16

Φωτογραφία: Intime

15/02/2024 13:25

|

THESTIVAL TEAM

Στη σύλληψη τριών ατόμων, που εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης στην πόλη του Μεσολογγίου και στο Αιτωλικό.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι ένα ζευγάρι που διατηρεί φιλική σχέση με τον κρεοπώλη, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο λόγος για έναν 40χρονο, γνωστό με το προσωνύμιο «Ράμπο», και την 30χρονη σύντροφό του. Το ζευγάρι δίνει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. και για την υπόθεση εξαφάνισης (σ.σ. αρχικά) του 31χρονου, στο πλαίσιο της εξέτασης πιθανών μαρτύρων.

Στις έρευνες που έγιναν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: 165,6 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 67,2 γραμμάρια κοκαΐνης, σε μορφή σκόνης και βράχου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο τρίφτες κάνναβης και 30 νάιλον συσκευασίες. Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου στους τρεις συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, «Sporty».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-