Κόκκαλης: Μακάρι να δούμε στον τελικό του Conference League Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena

6 hours ago 1

28/03/2024 15:10

|

THESTIVAL TEAM

Ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε φιλοξενούμενος στην εκπομπή «EQ» του Action24, εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία του να δει τις δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, δηλαδή τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Conference League, θέλοντας μάλιστα να παίξουν μεταξύ τους για το τρόπαιο στην OPAP Arena.

Ο γραμματέας και συνιδρυτής του κόμματος «Κόσμος», ρωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Ευρώπης, απαντώντας: «Αυτό το τρένο έχει χαθεί. Έχουν εκτοξευθεί οι οικονομικές διαφορές και στο δικό μου μυαλό με αφορά πολύ περισσότερο η παραγωγή αθλητισμού, παρά να κατακτήσουμε ένα – δύο πρωταθλήματα. Θέλω να έχουμε πρωταθλητές, να έχουμε παγκόσμιες επιτυχίες αλλά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το άπλωμα της πυραμίδας.

Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 στον Πειραιά, ο οποίος Πειραιάς είχε δεχτεί 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, οι οποίοι ζούσαν σε παραγκουπόλεις, κάτω από την πείνα και την ανέχεια. Ο Ολυμπιακός αγκαλιάστηκε από αυτούς τους ανθρώπους, γιατί τους έδωσε μια δυνατότητα ένταξης στη νέα τους κοινωνία.

Μακάρι να περάσουν και στους 4 και να δούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια ένα τελικό Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν βγαίνουν τα σταυρώματα. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν καταφέραμε να βρούμε πού θα κάνουμε το τελικό κυπέλλου. Το κάνουμε σε γήπεδα που δεν λειτουργούν, σε γήπεδα που τσακώνονται, χωρίς οπαδούς. Αν τώρα έρθει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και φτάσουν στον τελικό του Conference Cup, για να δούμε θα τα καταφέρουμε;».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-