Ρώσος κανίβαλος σκότωσε με τσεκούρι ηλικιωμένo και έφαγε την καρδιά του

4 months ago 15

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Ρώσος κανίβαλος ο οποίος κατηγορείται ότι “έφαγε την καρδιά ενός συνταξιούχου” αφού πρώτα “τον σκότωσε με τσεκούρι”.

Ο 47χρονος Erkinzhon Abdurakhmanov, σκόπευε να θεραπεύσει τα δικά του “καρδιακά προβλήματα” αφού έκανε συμφωνία με τον διάβολο”, όπως ισχυρίστηκε στην αστυνομία.

Επισκέφθηκε τον 65χρονο συνταξιούχο στην περιοχή Kuyurgazinsky της ρωσικής περιφέρειας Bashkortostan και τον χτύπησε τρεις φορές με ένα τσεκούρι, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Στη συνέχεια, ο πρώην έφεδρος του στρατού έκοψε την καρδιά και “έφαγε το γεύμα του”, καθώς περίμενε σε μια στάση λεωφορείου.

Ακολούθως, έδωσε υπολείμματα από το άψυχο σώμα σε μια γυναίκα που επίσης περίμενε το λεωφορείο “και της ζήτησε να τα θάψει! Όταν αργότερα πήγε σε ένα κατάστημα για να κλέψει αλκοόλ, ο καταστηματάρχης ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο άντρας δήλωσε στην αστυνομία ότι “ο διάβολος τον διέταξε να σκοτώσει έναν άνθρωπο που είχε προηγουμένως συνάψει συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε ο νεκρός να πάει στον παράδεισο”.

WARNING, GRAPHIC CONTENT: Erkinzhon Abdurakhmanov, 47, intended to cure his own heart problems “after making a pact with the devil”, he told police, as he was arrested for suspected murderhttps://t.co/CoIm0065gB pic.twitter.com/BU3QmFV9lo

— Daily Star (@dailystar) March 7, 2024

Εναντίον του Abdurakhmanov, ο οποίος ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία, ανέφερε το Mash επικαλούμενο αστυνομικές αρχές.

Ο “σατανιστής” είναι πατέρας ενός παιδιού που εργάζεται ως οικοδόμος, πρόσθεσε η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Η μητέρα του κρατούμενου δήλωσε ότι είχε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της και πως ντρέπεται που μοιράζεται μαζί του το ίδιο όνομα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-