Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: Μαρίνα και Αντώνης έχουν φτιάξει τη δική τους όαση

3 months ago 13

Η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα για τρίτη σεζόν φέτος μας χαρίζει μοναδικές στιγμές ερμηνείας υποδυόμενη τη Μαρίνα, στην ιδιαίετρα δημοφιλή σειρά «Σασμός» του Alpha.

Η πρωταγωνίστρια μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη για το «Σασμό», αλλά και για την οικογένειά της, την καθημερινότητά της, ενώ θυμήθηκε και μια Τσικνοπέμπτη στο θέατρο.

Τρίτη σεζόν «Σασμός» και… «για μένα είναι κάτι κανονικό, είναι σαν στο σπίτι μου. Είστε και στο… σπίτι μου (σ.σ. στο σπίτι της στη σειρά)» λέει. «Το ότι είναι κάτι δοκιμασμένο, μου δίνει πολύ ησυχία».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Αντώνη και στο ποιο είναι το κυρίαρχο συναίσθημα μεταξύ τους, έρωτας ή αγάπη, υπογραμμίζει: «Δεν είναι, φυσικά, ένας νεανικός έρωτας που έχει όλο το πάθος που ονειρεύεται κανείς. Οι δυο τους, έχουν φτιάξει τη δική τους όαση, έχουν αποδεχτεί ο ένας τον άλλο, έχουν αποδεχτεί τους χαρακτήρες, τις ιδιοσυγκρασίες, τις ιδιαιτερότητές τους, το πώς ο καθένας πορεύτηκε και πορεύεται στη ζωή του. Αποδέχεται ο ένας τον άλλο και σίγουρα ξέρουν ότι αυτό το “μαζί”, αυτόν τον δικό τους χρόνο, τον χρειάζονται για να ευχαριστιούνται τη ζωή τους».

Ο ρόλος της Μαρίνας την βάζει καθημερινά σε εκατομμύρια σπίτια. «Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν στο δρόμο Μαρίνα. Ντρέπομαι. Δε νιώθω άνετα. Υπήρξε κόσμος στο δρόμο που με συγκίνησε. Κάποιες γυναίκες που είχαν κοινές εμπειρίες, το να το βλέπουν αυτό στη σειρά τους έκανε καλό».

Αυτή η αναγνωρισιμότητα πόσο την αφορά; «Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει για μένα τόση σημασία. Σημασία έχει η ιστορία που λέμε στον κόσμο να έχει αξία και ποιότητα. Και ο χρόνος που τους προσφέρουμε να είναι αντάξιος της προσοχής που μας δίνουν».

Ελεύθερος χρόνος, χρήματα, κριτικές

Η ίδια στον ελεύθερό της χρόνο, όπως τονίζει, «μου αρέσει να περνάω ξέγνοιαστα με την οικογένειά μου. Αυτό μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά». Θα ήθελε… «να έχω χρόνο να κοιτάξω τον εαυτό μου, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα.

Προσπαθώ να κάνω πράγματα για την υγεία μου. Αθλούμαι και κοιτάζω την ηρεμία μου. Τα τελευταία χρόνια ήμουν υπερβολική με τη δουλειά. Δε λέω όχι κι δεν σταματάω μέχρι να εξαντληθώ».

Η σχέση της με τα χρήματα; «Προσέχω με τα χρήματα που έρχονται στα χέρια μου. Ο πατέρας μου ήταν λογιστής. Έχω εποπτεία του πού βρίσκομαι και προσέχω. Θα έκανα πολύ καλύτερο χειρισμό στα οικονομικά για κάποιον άλλο. Για τον εαυτό μου δεν τα καταφέρνω. Αλλά έχω βοήθεια πια» απαντά.

«Έχω διαβάσει για τον εαυτό μου ελάχιστες στιγμές. Συνήθως διαβάζω για το θέατρο» σχολιάζει σχετικά με τις κριτικές που έχει δεχθεί. «Όταν είμαι σε μια δημιουργική διαδικασία μπορεί να με βοηθήσει το να διαβάσω τις δυσμενείς κριτικές.

Βλέπω σε όλα τα αρνητικά κάτι που είναι αλήθεια και προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Όπως και στα θετικά, όταν χρειάζομαι να πάρω από κάπου δύναμη για να συνεχίσω να ψάχνω, μια ενίσχυση αυτοπεποίθησης, διαβάζω κάτι καλό από παλιά. Αλλά πιο πολύ όλο αυτό αφορά στο θέατρο».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-