Τέξας: Γυναίκα αλλεργική στο νερό περιγράφει την καθημερινότητά της

1 month ago 5

Μια νεαρή γυναίκα, η Kimberlee Mills, αποκάλυψε στο Tik Tok ότι είναι αλλεργική στο νερό και πόσο δυσκολεύεται να ακολουθήσει καθημερινές απλές δραστηριότητες, όπως το να κάνει ντουζ.

«Είναι απλά μια από τις πιο άβολες εμπειρίες», εξομολογείται. Σε ένα σύντομο κλιπ, η ίδια εξηγεί ότι η καθημερινή ρουτίνα υγιεινής της μπορεί να είναι γεμάτη αγωνία και δυσκολίες λόγω της αλλεργίας του σώματός της στο νερό.

«Διαγνώστηκα με υδατογενή κνίδωση και ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι όποτε το δέρμα μου έρχεται σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή νερού, συμπεριλαμβανομένου του ιδρώτα μου, παθαίνω κνίδωση, με τρώει και με καίει και δεν υπάρχει θεραπεία», αποκάλυψε η Kimberlee Mills από το Τέξας.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 12 ετών, διαγνώστηκε με υδατογενή κνίδωση, μια σπάνια πάθηση κατά την οποία η κνίδωση αναπτύσσεται ταχέως μετά την επαφή του δέρματος με νερό, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

@everydaywithkym HVe you ever met someone who’s allergic to water?? #allergy #waterallergy #aquagenicurticaria #dayinmylife #dayinthelife #longervideos ♬ original sound – Kym | LIFESTYLE CREATOR

«Πριν καν μπω στο ντους, υπάρχει μια διαδικασία. Πρέπει να παίρνω χάπια για τις αλλεργίες και αυτό θα βοηθήσει βασικά να επιβραδύνω τη διαδικασία».

Ωστόσο, τα φάρμακα δεν σταματούν την Mills από το να βιώνει τον κνησμό, το κάψιμο ή την κνίδωση.

«Περίπου στα τρία με τέσσερα λεπτά στο ντους, το δέρμα μου αρχίζει να μυρμηγκιάζει και αυτό [σημαίνει] ότι είναι ώρα να φύγω».

Η δημιουργός περιεχομένου εξήγησε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι, εκτός από το ντους, είναι η αντίδραση του βρεγμένου σώματός της στο νερό μόλις βγει. «Εδώ είναι που αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα, επειδή σε αυτό το σημείο το σώμα μου έχει φαγούρα, καίει και είναι καλυμμένο με κνίδωση».

@everydaywithkym Have tou ever met someone who’s Allergic to water??? Part 3 shower routine #waterallergy #aquagenicurticaria #aquagenicpruritus #spendthedaywithme #dayinthelife #longervideos #storytime #storytime #allergictowater ♬ Time signal beep 03-3 (short)(1437373) – OtoLogic

Για να καταπολεμήσει την έξαρση του δέρματός της, περιμένει περίπου δύο ώρες για να ηρεμήσει το δέρμα της- στη συνέχεια εφαρμόζει σπρέι και λοσιόν  για να δροσίσει το σώμα της από την αίσθηση κνησμού. «Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ώρες», παραδέχτηκε. «Μου προκαλεί ημικρανίες [και] μερικές φορές έχω πυρετό».

Η μητέρα από το Τέξας αποκάλυψε ένα καλαθάκι γεμάτο με περισσότερα από 20 προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρεί το δέρμα της ανέπαφο μετά το ντους.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-