Σία Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές – Θα ψηφίσω αρνητικά στην Κεντρική Επιτροπή

1 month ago 11

Φωτογραφία: Intime

06/11/2023 09:50

|

THESTIVAL TEAM

Την διαφωνία της με τις διαγραφές που έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε πέντε ημέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, η βουλευτής, Σία Αναγνωστοπούλου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «είμαι κατά των διαγραφών. Ένας από τους όρους της ενότητας είναι τα όργανα να λειτουργήσουν κανονικά, να μην γίνει η Κεντρική Επιτροπή πεδίο διαμάχης. Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές».

«Ο πρόεδρος και ο κάθε πρόεδρος έχει ένα καταστατικό στο οποίο υπόκεινται οι πάντες. Έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας. Οτιδήποτε αποφασίσει η Κενρική Επιτροπή είναι γνωμοδοτικός ο ρόλος της. Ας τοποθετηθούμε ο καθένας και η κάθε μια με αίσθημα ευθύνης» πρόσθεσε η κυρία Αναγνωστοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε ότι «αν κληθούμε να ψηφίσουμε, εγώ θα ψηφίσω αρνητικά. Οι διαγραφές σε ένα κόμμα που περνάει αναταράξεις και βρίσκεται στον φαύλο κύκλο της ήττας δεν βοηθάνε».

Απαντώντας, δε, στην Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς να την κατονομάζει, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επειδή ακούω ορισμένους να ζητούν διαγραφές “εδώ και τώρα” λέω ότι πυγμή και κύρος ενός προέδρου είναι και να αποφεύγει τις διαγραφές».

«Διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο κριτικής και ειδικά από τα τηλεοπτικά μέσα. Δεν συμφωνώ με κανέναν είτε από τη μια είτε από την άλλη που παίρνει σβάρνα τα κανάλια με ύφος που δεν μου ταιριάζει εμένα. Με αυτό το ήθος και το ύφος και το κούνημα του δαχτύλου και τα “διώχτους, φτιάξτους” χωρίς δισταμό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε η Σία Αναγνωστόπουλου.

«Διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του κόμματος. Ακόμα και όταν είχε τεθεί θέμα Πολλλάκη ο Φίλης είχε διαφωνήσει» υπενθύμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-