Τώρα μπορούν όλοι να αποκτήσουν μια Mercedes-AMG One!

2 months ago 9

Η Mercedes έχει κατασκευάσει συνολικά 275 AMG One, οι οποίες εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα, ενώ έγινε και επιλογή όσων κατέβαλαν τα κατά πρόσβαση 2,7 εκατομμύρια ευρώ που κόστιζε για να την αποκτήσουν.

Ταυτόχρονα η γερμανική εταιρεία είχε βάλει και κάποιους όρους στα συμβόλαια αγοράς προκειμένου τα αυτοκίνητα να μην πουληθούν άμεσα με στόχο φυσικά το κέρδος.

Από ότι όμως φαίνεται ένας τουλάχιστον ιδιοκτήτης του hypercar της Mercedes έγραψε τους όρους αυτούς στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Και αυτό διατί μια εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων στο Ντουμπάι έχει στην έκθεσή της μια AMG One.

Η οποία ουσιαστικά δεν έχει οδηγηθεί μιας και το κοντέρ της αναγράφει τα ελάχιστα χιλιόμετρα με τα οποία παραδίδεται ένα αυτοκίνητο

Όσο για την τιμή της ανέρχεται σε 5,4 εκατομμύρια δολάρια, είναι εμφανώς υπερδιπλάσια της αρχικής. Από την άλλη φανταζόμαστε δεν θα υπάρχει… look control οπότε όποιος διαθέτει το παραπάνω ποσό θα μπορεί να την αποκτήσει και να έχει στο γκαράζ του έναν από τους μύθους της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-