Λιούμπισιτς - ΑΕΚ: «Έπεσαν» οι υπογραφές και ο 24χρονος χαφ φτάνει το μεσημέρι στην Ελλάδα

2 months ago 7

“Τελείωσε” η μετεγγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη χαφ να παίρνει το αεροπλάνο για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”. Τα 4 εκατ. φτάνει το deal.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Από πολύ αργά το βράδυ τη Τρίτης (31.01) έπεσαν οι υπογραφές απ’ όλες τις πλευρές και ο 24χρονος χαφ έρχεται Αθήνα το μεσημέρι (14:45 με πτήση από το Βελιγράδι) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση την Δευτέρα (29.01.2024), η οποία απορρίφθηκε. Στην συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία προφορικά έγινε δεκτή. Η πρόταση ήταν στο ποσό που είχε στην ουσία υποδειχθεί από την πλευρά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά από διαπραγματεύσεις και το μόνο που απέμενε ήταν να… περάσει η επικυρωθεί η συμφωνία από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, το συμβούλιο της Ντινάμο έβαλε “στοπ” στην μετεγγραφή, με τους Κροάτες να μην επανέρχονται με κάποια αντιπρόταση για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η Ένωση ήταν αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο και με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, επανήλθε το βράδυ της Τρίτη (30.01) και ανέβασε κι άλλο την προσφορά της “αναγκάζοντας” στην ουσία την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να πει το “ναι”. Ένα “πακέτο” που συνολικά φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ και φέρνει τον παίκτη στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Η πλευρά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ επανήλθε στο… τραπέζι της συζήτησης και τελικά μετά από αρκετές ώρες επήλθε η τελική συμφωνία με βάση αυτή την πρόταση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε πως η ΑΕΚ έπρεπε να πάει σε επίπεδο πρότασης που θα καθιστούσε εφικτή την πραγματοποίηση της σφοδρής επιθυμίας του Ματιάς Αλμέιδα. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πόσο σημαντικό θεωρούσε για το αγωνιστικό μας πλάνο ο Αργεντινός προπονητής τον συγκεκριμένο παίκτη.

Μάλιστα εξασφάλισε άδεια για να μην πάει στην προπόνηση της Τρίτης για να βρεθεί στο συμβούλιο που θα έδινε την έγκριση για την μετεγγραφή. Κι εκεί πίεσε με κάθε τρόπο. Όλα αυτά ο Λιούμπισιτς τα έκανε ενώ ήδη γνώριζε πως το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας ήταν πολύ άσχημο γι΄αυτόν και την πιθανότητα της μετεγγραφής του στην ΑΕΚ. Το ρίσκο, όμως, που πήρε του… βγήκε κι έτσι ο παίκτης ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα.

Σημαντικό ρόλο -πέρα από την επικοινωνία που είχε ο Λιούμπισιτς με τον Ματίας Αλμέιδα- έπαιξε και η παρουσία του Ντομαγκόι Βίντα, που επίσης μίλησε αρκετές φορές μαζί του τα τελευταία 24ωρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-