Σταμάτης Κραουνάκης: Eίναι καλό παιδί ο Στέφανος Κασσελάκης

1 month ago 10

Φωτογραφία: Intime

05/11/2023 23:00

|

THESTIVAL TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε τόσο στον νέο του δίσκο όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχω μια ανησυχία ότι μεγαλώνω, γερνάω και μετά έρχεται το φως. Ναταλία μου είσαι το νούμερο ένα αποδοχή στον κόσμο γιατί είσαι παιδί του Φρέντυ. Λείπει από τη ζωή μας, κυρίως το πνεύμα του. Η σάρκα καταβάλλεται κάποια στιγμή. Είσαι παιδί του Φρέντυ, το ξέρει η ψυχή σου. Εγώ τον αναγνωρίζω επειδή τον αγαπούσα και είχαμε συνομιλία πολλές φορές. Μου είχε αγάπη και το είχε δείξει.

Θα πω κάτι, ντροπή μου. Έχω φάει τόσες ώρες πάνω από αυτά τα τραγούδια μέχρι να έρθουν στον κόσμο, έχει κουραστεί το μυαλό μου. Χαρά θα μου δώσει αυτό που έγινε τώρα. Που βγήκε στο Spotify και έχουν γεμίσει τα μηνύματά μου. Είναι ένα στοίχημα. Ο Χρήστος Γεροντίδης είναι ένας αγαπημένος μου συνεργάτης, που μεγάλωσε μέσα στην “σπείρα”. Τραγούδησε καταπληκτικά. Έχει κάτι που εγώ δεν έχω. Εγώ είμαι υπερβολικός και ο Χρήστος έχει ένα μέτρο. Θα κάνει αυτό που πρέπει αλλά έχει το μέτρο του λαϊκού ανθρώπου. Και ήταν πια η ώρα να εκφραστεί και του κάναμε ένα πολύ ωραίο άλμπουμ. Ο Τίγρης προέκυψε ως εξής. Η Τζίνα βάζει στο facebook από έναν πίνακά της. Μία μέρα είχε αυτόν τον τίγρη και είπα “μου αρέσει, είναι τόσο γλυκός που κοιτάει τον κόσμο με απορία”. Και τότε είπα στον Χρήστο να το πούμε Ο τίγρης και είπε ναι».

«Είναι η στιγμή που έχω ξεχαστεί. Στην Κουμουνδούρου έχω πολλούς φίλους και στον Περισσό. Σήμερα αισθανόμουν την ανάγκη σαν καλή μπαλαρίνα να φύγω προς τον Περισσό. Είδα την ηττημένη μας ζωή. Δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε, με ποιον τα βάζουμε, τί μας φταίει. Βαράνε όποιον έχουμε πρόχειρο και δεν είναι αυτός που μας φταίει.

Είμαι από τους πρώτους που θέλησε να γνωρίσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν την πέφτω καθημερινά σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν γνώρισα την Αμαλία Μεγαπάνου και μας μιλούσε για τη Μαρία Κάλλας, μου είπε “Με είχε φίλη της”. Δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος. Οι άνθρωποι που είμαστε κομμουνιστές πήγαμε με τον Ανδρέα. Δεν μπορώ να κατσικωθώ στον Κασσελάκη.

Ο Κασσελάκης άλλαξε την ατζέντα δυναμικά. Θα φανεί αν είναι μάγκας. Όταν πρωτομιλήσαμε και μου είπε ότι θέλει να βοηθήσει τον τόπο, του είπα “Με την ίδια χαρά που θα σε αποδεχθούν, με την ίδια άνεση θα ακούσεις το μπινελίκι”. Αυτός ο τόπος σκότωσε τον Καποδίστρια, τύφλωσε τον Κολοκοτρώνη και έδωσε το κόνιο στον Σωκράτη. Θέλουμε ελευθερία! Τα κόμματα είναι όταν βγουν στην εξουσία να κάνουν τη δουλειά τους, που δεν την κάνουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-