Στέφανος Κασσελάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους “άφησε… παγωτό” στην παρουσίαση του βιβλίου – “Πρέπει να φύγω” (video)

2 weeks ago 1

Φωτογραφία: Intime

20/11/2023 23:00

|

THESTIVAL TEAM

Ένα στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκη», κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη.

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ωστόσο σηκώθηκε να φύγει πολύ απότομα.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί απομονωμένο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να λέει: «Αυτό το οποίο αρχίσαμε, πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Συμπαγές, στεγανοποιημένο, έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε λίγο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί».

Μόλις τελειώνει αυτήν τη φράση του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γυρνάει απότομα και λέει «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ». Στη συνέχεια, κάνει τα λόγια του πράξη. Αφήνει το μικρόφωνο, σηκώνεται και φεύγει.

Δείτε το βίντεο:

Μακράν το πιο αστείο στην παρουσίαση του βιβλίου για το «φαινόμενο Κασσελάκη» ήταν ότι δεν είχαμε καν αποφώνηση! Πέταξε ξαφνικά ο Στέφανος ένα «πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ» και σηκώθηκε κι έφυγε κύριος, αφήνοντας τους άλλους δύο παγωτό από την αμηχανία. pic.twitter.com/d1w5c65FkC

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) November 20, 2023

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από την παρουσίαση για να πάει σε φιλανθρωπικό gala της AHEPA HELLAS.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-