Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ότι είχα μέσα μου για τον Γιώργο Νταλάρα, γκρεμίστηκε»

3 months ago 29

Για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν σήμερα στον αέρα του «Mega Καλημέρα». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, από την πλευρά του, τόνισε πως μετά από όσα είδε, ότι είχε μέσα του για τον σπουδαίο ερμηνευτή, γκρεμίστηκε!

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε με τη σειρά της: «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα και κανέναν άνθρωπο, όταν με αντιμετωπίζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Το αν ντρεπόταν ο μπαμπάς μου ή όχι, ή η μαμά μου, ή ο οποιοσδήποτε, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και κανένας γονιός δεν ντρέπεται γιατί το παιδί του εργάζεται. Καλό είναι να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πώς ξεκινήσαμε. Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να απευθυνθεί στους επικεφαλής και στις παρουσιάστριες και όχι στα παιδιά με τα μικρόφωνα στο πεζοδρόμιο».

Ο Θανάσης Πάτρας τόνισε πως ο Γιώργος Νταλάρας «ξεπέρασε τα όρια», ενώ η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «δυστυχώς πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις, εγώ δεν θα κριθώ γι’ αυτά που δεν είπα».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-