Στην Ελλάδα το νέο Honda CR-V

2 months ago 17

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Honda CR-V μοντέλο που δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό. Το ιαπωνικό μοντέλο ανήκει στην D-SUV κατηγορία και θα διατίθεται με την επιλογή είτε ενός αυτοφορτιζόμενου υβριδικού συστήματος κίνησης (e:HEV) είτε, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό μοντέλο της Honda, ενός plug-in υβριδικού συστήματος (e:PHEV).

Και οι δύο εκδόσεις βασίζονται στον ίδιο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Ο βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με ένα εξελιγμένο ελαφρύ, αυτόματο σύστημα μετάδοσης δύο ηλεκτροκινητήρων. Η ισχύς αγγίζει τα 184 άλογα και η ροπή του φτάνει τα 335 Nm.

Το σύστημα e:HEV προσφέρει επίσης αυξημένα επίπεδα αποδοτικότητας και μείωση των εκπομπών ρύπων. Οι συνδυασμένες εκπομπές CO2 είναι 134 γρ/ χλμ. και η κατανάλωση 5,9 λίτρα/100 χλμ. για τα 2WD μοντέλα, ενώ οι αντίστοιχες τιμές για τις AWD εκδόσεις είναι 151 γρ/χλμ και 6,7 λίτρα/100 χλμ

Tο plug-in υβριδικό σύστημα είναι βασισμένο στο σύστημα e:HEV της Honda, αλλά διαθέτει μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία 17,7 kWh (1,06 kWh το CR-V e:HEV) και έναν ελαφρύ, υψηλής απόδοσης ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα. Η Honda αναφέρει ότι το CR-V e:PHEV μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 82 χλμ.

Κοστίζει από 54.400 ευρώ .

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-