Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ναυπήγηση της φρεγάτας «Φορμίων» στα ναυπηγεία της Naval Group

2 months ago 6

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η ναυπήγηση της τρίτης φρεγάτας FDI «Belharra», F-603 «ΦΟΡΜΙΩΝ», στα ναυπηγεία της Naval Group, στη Λοριάν της Γαλλίας.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2024, η γαλλική εταιρεία, τα πέντε blocks που κατασκευάστηκαν στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας, έφτασαν στην Λοριάν και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα ναυπηγεία της Λοριάν, που δημοσίευσε η Naval Group:

[#Navgreek] ⚓🇬🇷 Thanks to favorable winds, the blocks manufactured at Salamis Shipyards of the #FDI Formion, intended for the @NavyGR , have arrived early at the Lorient shipyard!
The blocks will be layed in the dry dock next to FDI Nearchos. pic.twitter.com/1NMGiA4jjI

— Naval Group (@navalgroup) February 15, 2024

Τα blocks ξεκίνησαν στις 5 Φεβρουαρίου από το ελληνικό Ναυπηγείο και μεταφέρθηκαν με πλοίο στα ναυπηγεία της Λοριάν, προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η διαδικασία για την κατασκευή και μετέπειτα καθέλκυση της τρίτης FDI.

Όπως αναφέρει η Naval Group σε ανάρτησή της, τα blocks της φρεγάτας «ΦΟΡΜΙΩΝ» θα τοποθετηθούν στο dry dock «δίπλα από την FDI ΝΕΑΡΧΟΣ», τη δεύτερη ελληνική φρεγάτα «Βelharra».

Στις 4 Φεβρουαρίου, το Onalert δημοσίευσε αποκλειστικές εικόνες από την κατασκευή των τμημάτων της τρίτης FDI στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σαλαμίνας.

Πηγή: onalert

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-