Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών το επεισόδιο με ξύλο ανάμεσα στον Σχίζα και τον γυμναστή της ΑΕΚ

4 months ago 10

Φωτογραφία: Pixabay

08/03/2024 23:58

|

THESTIVAL TEAM

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ το επεισόδιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Σταύρο Σχίζα και τον γυμναστή της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών θα διερευνήσει αυτεπαγγέλτως για διωκόμενες αξιόποινες πράξεις το περιστατικό, όπου οι δύο άνδρες έπαιξαν άγριο ξύλο στα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena. Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε για τις πράξεις αυτές τον αθλητή του ΠΑΟΚ και τον γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτο Τσαμπή και επέβαλλε παράλληλα πρόστιμα 2.500 ευρώ στον ΠΑΟΚ και 2.000 ευρώ στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

72/8-3-2024

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) α) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τη διάρκεια του αγώνα και β) χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του γηπέδου, έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014), που διεξήχθη την 2-3-2024.

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση σχετικά με τις ηχητικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του ίδιου ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται ο Σταύρος Σχίζας, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για την κατηγορία για ιδιαίτερης βαρύτητας πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο έλαβε χώρα κατά τον ως άνω αγώνα και

Διαβιβάζονται, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 39 παρ. 3 ΚΠΔ στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για δικές του ενέργειες, όλα τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας έγγραφα, προς διερεύνηση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων ως αυτές αναλυτικά περιγράφονται στο σκεπτικό της παρούσας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-