Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» – «Έχω ένα παιδί πίσω και αυτά δεν μπορώ να τα περάσω»

3 months ago 29

«Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει» δήλωσε με σαφήνεια στο Survivor της Τετάρτης και επέμεινε στην απρόσμενη απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τον Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει μια «βόμβα» στη ροή του παιχνιδιού προτού οι δυο ομάδες ριχθούν και πάλι στη μάχη.

Ειδικότερα, εξαιτίας και της έντονης νύχτας που προηγήθηκε για την κόκκινη ομάδα, ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας εξέφρασε με πυγμή και επανάληψη την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή».

«Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βολικάκης προτού αφήσει για πάντα πίσω το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι» τόνισε ακόμα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-