Συγκλονίζει η Ελένη Καρουσάκη: Είδα τον θάνατο με τα μάτια μου

3 months ago 4

07/03/2024 22:55

|

THESTIVAL TEAM

Η Ελένη Καρουσάκη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σου Σου την Πέμπτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Χάρη Ακριτίδη και τη Σαμπρίνα αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στις πυρκαγιές στο Μάτι.

Ειδικότερα, η Ελένη Καρουσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την αφίσα στη συνεργασία με τον Χάρη Ακριτίδη και τη Σαμπρίνα. Ήταν άψογη η συνεργασία με Χαρούλη, δεν υπάρχει, τον αγαπώ! Η Σαμπρίνα είναι επίσης φίλη. Τώρα τελευταία δεν έχει έρθει να με δει στο μαγαζί που εμφανίζομαι αλλά εννοείται πως θα πάω εγώ αν δεν τύχει να τραγουδάμε την ίδια ώρα. Είμαι από τους ανθρώπους που πάω και επισκέπτομαι φίλους και συνεργάτες, δεν είμαι από εκείνους που πάω μόνο στη δουλειά μου και μετά κλείνομαι στο σπίτι».

«Εννοείται ότι έχουν υπάρξει στιγμές που με στεναχώρησαν στην καριέρα μου. Εννοείται ότι με έχουν στεναχωρήσει αλλά απαντούσα πάντα με ένα χαμόγελο και τα κρατούσα για μένα. Μετά από την όλη φάση που μου έτυχε με την φωτιά στο Μάτι, όπου είδα τον θάνατο με τα μάτια μου, κατάλαβα τι σημαίνει θάνατος, αναθεώρησα πάρα πολλά στη ζωή μου και στη φιλία μου».

«Εννοείται ότι φοβήθηκα τότε και νομίζω πως όποιος δεν το έχει ζήσει, είναι ένα πράγμα το οποίο δεν περιγράφεται αυτό. Δεν περνάει τίποτα από το μυαλό σε τέτοιες στιγμές, υπάρχει ένα σκοτάδι» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Καρουσάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-