Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Δεν είναι ωραίο το να λες ότι θα τη διώξουν και θα πάει άλλη παρουσιάστρια

1 month ago 2

“Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στα τηλεοπτικά σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την Δανάη Μπάρκα και την Φαίη Σκορδά αλλά και την Μαρία Μπακοδήμου για την Φάρμα.

«Και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δεν έλεγαν πριν από λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν; Είναι αδικία. Όταν κάποιος είναι εκεί, παραμένει, πάει καλά, δεν μπορείς να λες πως θα αλλάξει.

Δεν την τιμάει την Μαρία Μπακοδήμου για την Φάρμα γιατί κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι τα διαρρέει η ίδια. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει, αλλά δεν την τιμά» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega.

Σε νούμερα αν το δεις και η Φαίη πάνω κάτω στα ίδια είναι. Το να λες ξαφνικά στα μέσα της σεζόν πως θα φύγει, θα τη διώξουν και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά.

Ή το κάνουν άλλοι παρουσιαστές για να αυξάνουν το… -δεν το λέω ούτε για την Φαίη ούτε για την Μαρία γιατί δεν το πιστεύω ότι αυτές οι δύο το κάνουν- ή το δημιουργούν κάποιες κλίκες γιατί έτσι τους συμφέρει.

Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στην Δανάη είναι άσχημο.» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-