Συνεργασία ΔΕΗ - Trade Estates για το ΔΕΗ blue hub στο Εμπορικό Πάρκο Λάρισας

1 month ago 4

Με συνολική ισχύ 776 kW, το νέο ΔΕΗ bluish hub υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση ως και 12 οχημάτων. Περιλαμβάνει οκτώ θέσεις φόρτισης ως 22kW (AC) και τέσσερις θέσεις ταχυφόρτισης ισχύος ως 300kW (DC) για ταχύτατη φόρτιση των οχημάτων.

Oι 2 ταχυφορτιστές ισχύος ως 300 kW που λειτουργούν στο Εμπορικό Πάρκο Λάρισας είναι, αυτή τη στιγμή, οι ταχύτεροι και ισχυρότεροι στην Ελλάδα και έχουν προδιαγραφές για ΑμεΑ, όπως ειδική οθόνη, γνώστης σχεδιασμός θέσης φόρτισης κ.α.. Η ολοκλήρωση της φόρτισης της μπαταρίας από 10% σε 80% μπορεί να γίνει σε ελάχιστο χρόνο, επιπλέον και σε 18’ λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος.

Το Εμπορικό Πάρκο της Trade Estates στη Λάρισα φιλοξενεί την ΙΚΕΑ και βρίσκεται στο 8ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθηνών, με το σημείο να είναι ιδανικό τόσο για τους επισκέπτες του Εμπορικού Πάρκου όσο και για όσους ταξιδεύουν στο εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς απέχει μόλις 2 χλμ από την έξοδο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Η σύμπραξη της ΔΕΗ με την Trade Estates ΑΕΕΑΠ ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του '22 από το Εμπορικό Πάρκο “Top Parks Πειραιώς όπου τοποθετήθηκε ο 1ος ισχυρός ταχυφορτιστής 300 kW (DC) της ΔΕΗ bluish στην Ελλάδα. Από τότε, ΔΕΗ bluish hubs μεγάλης ισχύος φόρτισης κατασκευάζονται σε Εμπορικά Πάρκα της Trade Estates σε κομβικά σημεία της χώρας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Τα ΔΕΗ bluish hubs θα επεκταθούν και στο Top Parks Ιωαννίνων, στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η ΔΕΗ bluish είναι ο 1ος πάροχος ηλεκτροκίνησης που δημιούργησε hubs φόρτισης, ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων παρόχων του εξωτερικού, ξεκινώντας με το ΔΕΗ bluish hub στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ).

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-