ΣΥΡΙΖΑ: Αυξάνεται ο προβληματισμός – Τι καταλογίζουν σε Κασσελάκη και υποστηρικτές του

1 month ago 6

Οι ενστάσεις τους συμπυκνώνονται στην καθυστέρηση που εντοπίζουν στη συγκρότηση ομάδας κρούσης από άφθαρτα πρόσωπα με γκελ στην κοινωνία που θα αναλάβουν τη δύσκολη δουλειά να πείσουν τους πολίτες πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ζωντανός κι έχει προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματά τους και δεν ανακυκλώνει μόνο φθαρμένα στελέχη.

Την ίδια εξηκοντάλεπτο και εφόσον επιβεβαιωθεί ότι οι διαγραφές των τεσσάρων δεν θα συζητηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του προσεχούς Σαββατοκύριακου διατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πλειοψηφίες, σημειώνουν πως το ηγετικό προφίλ Κασσελάκη θα δεχθεί ένα πολύ ισχυρό χτύπημα.

Επιπλέον, θεωρούν πως οι περιοδείες, όπως αυτή του Σαββάτου στην Κορινθία, δεν έχουν νόημα αν δεν έχουν συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, την ίδια στιγμή που καθυστερεί όχι μόνο η υλοποίηση αλλά και η συνασπισμός των 13 υπεσχημένων περιφερειακών συνεδρίων.

Ταυτοχρόνως, οι ίδιες πηγές εκφράζουν ενστάσεις για το ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σηκώνει ψηλά το ζήτημα των υποκλοπών το οποίο ναι μεν θεωρούν πολύ σοβαρό, όμως εκτιμούν πως δεν πρόσφερε κάτι στο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

«Τι νόημα έχει να μιμείται την τακτική Τσίπρα, η οποία αποδείχθηκε αποτυχημένη;», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όπως κι αν έχει, ο κ. Κασσελάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις σήμερα Δευτέρα με τους προέδρους της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστο Ράμμο, (στις 13.00), και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, (στις 14.30), στις έδρες των 2 Αρχών.

Όσον αφορά στη συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη (στις 16.00), στην Κουμουνδούρου κρατούν μικρό καλάθι μολονότι ο κ. Κασσελάκης θα προσέλθει σε αυτή με ατζέντα συνεννόησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σε κομβικά ζητήματα.

Κομματικές πηγές πιστεύουν ότι υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης, τουλάχιστον σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, απορρίπτουν όμως σενάρια συγχώνευσης κι αναγνωρίζουν ότι η σχέση των 2 κομμάτων θα είναι ανταγωνιστική τουλάχιστον ως τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στο μεταξύ κι ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής, η Ομπρέλα θα επιχειρήσει απόψε στην εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» στο «Τριανόν» να πραγματοποιήσει επίδειξη πυγμής, όπως όμως και η έφεση Τεμπονέρα (Δίκτυο Εναλλακτικής Κοινωνικής Αριστεράς) που όπως πληροφορούμαστε θα πραγματοποιήσει κι αυτή δική της εκδήλωση μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-