ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργιστική η νέα προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών από τη ΝΔ

4 months ago 13

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κάνει λόγο για «νέο “επεισόδιο” της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών» που «είναι ακόμη πιο θλιβερό και πιο εξοργιστικό, απ’ όσο μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει συγκεκριμένα: «Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Μακάριος Λαζαρίδης και επανέλαβαν σε διαφορετικά Μέσα οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Άγγελος Συρίγος, το μπάζωμα της περιοχής, το οποίο “δεν είναι ακριβώς μπάζωμα”, έγινε γιατί έξι μέρες μετά ακούγονταν από τα συντρίμμια ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια. “Γιατί συνέβη αυτό το οποίο δεν είναι μπάζωμα; Επειδή έπρεπε να επιχειρήσουν οι γερανοί να σηκώσουν τα βαγόνια γιατί ακούγονταν ακόμη και φωνές κυρία Αναστασοπούλου για να δούμε αν υπήρχαν είτε θύματα, είτε άνθρωποι οι οποίοι έχρηζαν βοήθειας” είπε».  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά: «Υπήρχαν, δηλαδή, έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια; Υπήρχαν όντως, τόσες ημέρες μετά το δυστύχημα, θύματα που χαροπάλευαν και καλούσαν σε βοήθεια; Ή μήπως ο κύριος Λαζαρίδης φτάνει στο σημείο να διατυπώσει ένα τόσο μακάβριο ψέμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;». «Πόσο ακόμα να αντέξουν αυτή την κοροϊδία οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία;», σχολιάζει.   

Αναφέρει ότι «είναι αδιανόητο μέχρι που μπορούν να φτάσουν για να συντηρήσουν το αφήγημα της μη ευθύνης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα» και τονίζει ότι «πρέπει να μπει ένα τέλος στην χυδαιότητα. Τώρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-