Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 στις 24 Απριλίου στο ELEON LOFT

3 months ago 10

Λίγα λόγια για τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς

Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής, τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς αποτελούν τον πλέον έγκυρο και καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης προσώπων, φορέων και επιχειρήσεων της φαρμακευτικής αγοράς, που έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Για το 2024, η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων έχει συμπεριλάβει τις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη φαρμακευτική αγορά
 • Δράσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής & την προστασία του περιβάλλοντος
 • Δράσεις για την ενημέρωση για θέματα υγείας, πρόληψης & φροντίδας
 • Προωθητική καμπάνια προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω του φαρμακείου προς το κοινό
 • Καλύτερη διαφημιστική καμπάνια για προϊόντα φαρμακείου
 • Εκπαίδευση φαρμακοποιών και επιστημονικά προγράμματα
 • Καινοτόμο προϊόν στο φαρμακείο
 • Καινοτόμα υπηρεσία στο φαρμακείο
 • Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου
 • Design και Packaging προϊόντος φαρμακείου
 • Digital εταιρική παρουσία
 • Υπηρεσίες υποστήριξης φαρμακείων
 • Ομάδα πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία

Ακόμη, από το 2023 έχει καθιερωθεί το βραβείο «Καλύτερου Περίπτερου» στη φαρμακευτική έκθεση HELLAS PHARM.

Υποβολή υποψηφιοτήτων ως τις 29 Μαρτίου 2024 στο www.aristeiapharm.gr

Όπως κάθε χρόνο, για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας θα λειτουργήσει μικτό σχήμα. Η αξιολόγηση θα γίνει τόσο από την Κριτική Επιτροπή, όσο και από τις ψήφους φαρμακοποιών μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι τα μοναδικά βραβεία της φαρμακευτικής αγοράς στα οποία καλούνται να ψηφίσουν και οι φαρμακοποιοί, διασφαλίζοντας τη μέγιστη διαφάνεια, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Πρόεδρος της Επιτροπής των Αριστείων 2024 θα είναι η κα Όλγα Οικονόμου, Διευθύντρια Φαρμακευτικού Τμήματος ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, PharmD, MSc, PhD, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Οικονομίας και Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ), Αντιπρόεδρος ΠΕΣΠΑ.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται, όπως πάντα, από προσωπικότητες της φαρμακευτικής αγοράς, φαρμακοποιούς, στελέχη selling και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες απονομές βραβείων «αριστίνδην», τα οποία φέτος θα δοθούν:

 • Στον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη δημιουργία του φαρμακείου της οικογένειας Γιαννακόπουλου, για τη συνολική προσφορά στη φαρμακευτική τσαρσί και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.
 • Στην καθηγήτρια κα Ελένη Σκαλτσά, Τομέας Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, για την προσφορά της στη φαρμακευτική εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024, επισκεφθείτε το ιστοσελίδα www.aristeiapharm.gr.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα των:

Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Ινστιτούτου Διά Βίου Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών, Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος, Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, Ελληνικής Εταιρείας Market Access, Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης, Pharma Innovation Forum Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων

Χορηγοί επικοινωνίας

CNN Greece, Newsbomb, Onmed, Ο Κόσμος του Φαρμακείου, All About Health, DailyPharmaNews, E-farmako, HealthMag, Healthupdate, Healthweb, Iatro.gr, Iatronet, Lifevalley, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-