Άρσεναλ: Ο Αρτέτα εξετάζει την αποχώρησή του το καλοκαίρι σύμφωνα με τη SPORT

1 month ago 8
ΑΡΣΕΝΑΛ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ 28.01.2024 | 23:05

Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 9 Απριλίου 2023 Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 9 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μίκελ Αρτέτα φέρεται να συζήτησε με τη διοίκηση της Άρσεναλ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον πάγκο του συλλόγου, σύμφωνα με τη SPORT.

Το "γαιτανάκι" των προπονητών συνεχίζεται, αφού έπειτα από τους Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι, ακόμα ένας πάγκος μεγάλης ομάδας ενδέχεται να αδειάσει το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μίκελ Αρτέτα και την Άρσεναλ, αφού η SPORT υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο 41χρονος Βάσκος έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τους "κανονιέρηδες" το προσεχές καλοκαίρι, παρότι έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η καλή σχέση που έχει με τη διοίκηση της Άρσεναλ τον κάνει να πιστεύει πως αν ζητήσει κάτι τέτοιο, θα βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας σε καλό κλίμα.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με την Μπαρτσελόνα και την αποχώρηση του Τσάβι, αν και ο Τζουάν Λαπόρτα είναι θαυμαστής του Αρτέτα όλα αυτά τα χρόνια και έχει δηλώσει πως είναι ιδανικός να αναλάβει τους "μπλαουγκράνα" κάποια μέρα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-