Θανάσης Ευθυμιάδης: Προσευχόμουν να κάνω δυο κορίτσια

3 months ago 9

07/03/2024 21:05

|

THESTIVAL TEAM

Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αναφέρθηκε στον ερχομό των δυο του κοριτσιών στη ζωή και τις προσευχές που έκανε για αυτές

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ιστορίες έλεγα και μέσα από το θέατρο, απλώς αποφάσισα κάποια στιγμή να τις γράψω και σε βιβλίο. Ειδικά όταν ήρθαν στη ζωή οι κόρες μου, επειδή ήταν μια προσευχή μου αυτό. Ήταν μια προσευχή μου να κάνω δυο κορίτσια για να δω αυτό το ον που με μαγεύει και ουσιαστικά οδηγεί τη ζωή μου, η γυναίκα, πως είναι από γεννησιμιού του».

Οπότε ήθελα να είμαι δίπλα σε όλο αυτό το ταξίδι, ήμουν και στις δυο γέννες μέσα και παρακολούθησα όλο το… έργο μέχρι να φτάσουν οι κόρες μου στην εφηβεία. Εκεί που, τώρα, άρχισαν και ότι πρόλαβα… πρόλαβα! Τέρμα οι αγκαλιές και τα λοιπά, η μία είναι 14 ετών και η άλλη 16″.

«Είναι βέβαια φυσιολογικό αυτό. Εμείς στην εφηβεία μας θέλαμε να ήμασταν με τους γονείς μας; Επειδή όμως χόρτασα το πρώτο μέρος, που για δέκα τουλάχιστον χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί, τώρα μου είναι πιο εύκολο να διαχειριστώ το φυσιολογικό που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους. Κάνεις και τον ταξιτζή τώρα, «πήγαινε με στο μετρό και στο τραμ» σου λένε, φοράνε και τα ακουστικά μέσα στο αμάξι και δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους άρα είσαι ταξιτζής κανονικά» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-